Semerkant İletişim Merkezi 155. Şubesini Sarıkamış’ta Açtı

Semerkant İletişim Merkezi`nin 155.

Semerkant İletişim Merkezi 155. Şubesini Sarıkamış’ta Açtı
şubesi Kars Sarıkamış’ta açıldı. Semerkant Türkiye Temsilcisi Yaşar Karali, 1999`da kurulan Semerkant’ın bugün çok iyi bir seviyeye geldiğini söyledi.
Yaşar Karali, açıklamasında, Semerkant`ın geçmişte insanlara sevgiyi öğreten ve buradan gelen güzel ahlâk ışığı altında kendilerinin de sevgiyi öğretmeye çalıştıklarını belirtti. Karali, "Bu güzellikleri dünyanın dört bir yanına yaymaya çalışıyoruz. Burada asıl maksat, insanımızın bizi daha çok bulmasını sağlamaktır.” dedi.

Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş ise Sarıkamış’ın potansiyelinin çok yüksek olduğunu söyledi. Ermiş, Sarıkamış`ın, manevi turizme açık şehitlerin mekânı olması sebebiyle, ormanıyla, yükseltisiyle, turizme elverişli olmasıyla, tarihi binalarıyla, insan kalitesiyle, kültürüyle gerçekten çok ciddi bir potansiyele sahip olduğunu, yatırım için potansiyelinin yüksek olduğunu söyledi.
Sarıkamış’ta her gün yeni bir işletmeyi hizmete açtıklarını belirten Ermiş, "Bugün de Semerkant İletişim Merkezi`ni açıyoruz. Yine yeni hizmet birimlerini yakın zamanda hizmete açacağız. Semerkant’ın, Sarıkamış’a ciddi katkılar sunacağına inanıyorum. İlçemiz hızlı bir gelişim trendinde göze çarpıyor." diye ifade etti.

İnönü Mahallesi Şehit Kemal Mutlu Caddesi`nde açılan Semerkant İletişim Merkezi`nin açılışına; Sarıkamış Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Belediye Başkanı İlhan Özbilen, Semerkant Türkiye Temsilcisi Yaşar Karali, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.