Geçimini Tablacılıkla Sağlayan Yaşlı Adam Soba Gazından Öldü

Adana`da tek başına yaşayan ve geçimini tablacılıkla sağlayan bir kişi, soba gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

Geçimini Tablacılıkla Sağlayan Yaşlı Adam Soba Gazından Öldü


Edinilen bilgiye göre olay ; merkez Seyhan ilçesine bağlı Meydan Mahallesi 39053 sokakta meydana geldi . İddiaya göre ; yazın taşındığı evde tek başına yaşayan 64 yaşındaki Süleyman Asmacı , öğleden sonra sobasına kömür atıp uyudu . Bir müddet sonra sobadan gaz sızmaya başladı . Ancak yaşlı adam uykuda olduğu için bu durumu fark etmedi . Bir süre sonra sobadan sızan gazdan zehirlenen Asmacı , yatağında hayatını kaybetti .

Asmacı’nın durumundan şüphelenen komşuları kapıyı çalmasına rağmen herhangi bir sonuç alamayınca içeri girdi . Asmacı’nın cesediyle karşılaşan komşular durumu polise bildirdi . Olay yerine gelene ekipler yaşlı adamın sobadan sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybettiğini belirledi . Aydın`ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı .

Yaşlı adamı ilk bulan komşusu Memduh Demiray , kedisinden haber alamayınca evini kontrol ettiklerini sobanın yanında yatarken buldukların belirterek , “Baktığımızda ölmüştü . Biz de polise bildirdik . Simsiyahtı her yeri . Eşinden ayrıydı , 4 çocuğu var ama onlarda hiç sormazdı . Tablacılık yaparak geçimini sağlıyordu . Allah rahmet etsin . ” diye konuştu .