Büyükfırat'ta, İşık'tan Veda Yemeği

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Abdulgafur Büyükfırat’a, Adana Işık Dershaneleri Genel Müdürü Mehmet Seyman tarafından veda yemeği verildi.

Büyükfırat'ta, İşık'tan Veda Yemeği
 

Yemekte bir konuşma yapan Işık Dershaneleri Genel Müdürü Mehmet Seyman , çok kısa bir dönem çalışma fırsatı bulmasına rağmen Abdulgafur Büyükfırat’ın , milli eğitim camiasına çok şeyler kattığını kaydetti . Büyükfırat’ın daha önce görev yaptığı illerde daima başarılı projelere imza attığını ifade eden Seyman , “Kendisi ülkemizin sayılı bürokratlarındandır . İlimizden ayrılmış olmasından dolayı üzgünüz . Müdürümüze , bundan sonraki yeni görev yerinde başarılar diliyorum . Allah , yar ve yardımcısı olsun . ” dedi .


Büyükfırat ise 5 Mayıs 2008 tarihinde Adana’da göreve başladığını hatırlatarak , görev yaptığı sürede sorun üreten değil , çözüm üreten biri olmaya çalıştığını söyledi .

Adana’da ailesiyle birlikte mutlu olduğunu söyleyen Büyükfırat , “Adana’yı ve Adanalıları çok sevdim . Burada gece gündüz çalışarak , ilimize hizmet etmeye çalıştım . Bize gelen her sorunu kendi sorunum gibi gördüm . Faydalı olabildiysem , bu benim için en büyük değerdir . Benim kimseden bir hak alacağım yok . Ancak bilmeden kırdığım , üzdüğün varsa haklarını helal etsinler . Adana’da görev yapan ve bütün Adanalı hemşehrilerime daima kapımın açık olduğunu bilmelerini istiyorum . ” ifadelerini kullandı .


Yemeğin ardından , Işık Dershaneleri Genel Müdürü Seyman , Büyükfırat’a Kur’an-ı Kerim hediye etti .