Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup

24.

  01 . 2012 - Spor Toto 2 . Lig Kırmızı Grup takımlarından Kızılcahamamspor`un sportif direktörü Erkan Özbey , son haftalarda başarısız sonuçlar aldıklarını belirterek ``Biran önce toparlanıp , çıkışa geçme zamanı geldi`` dedi .

Özbey , AA muhabirine yaptığı açıklamada , sezona çok iyi bir başlangıç yapmalarına rağmen son haftalarda beklemedikleri sonuçlar elde ettiklerini söyledi .

Geçen hafta galibiyet parolasıyla gittikleri Fethiyespor deplasmanından 3-1`lik yenilgiyle döndüklerini dile getiren Erkan Özbey , ``İki takımın ortada geçen mücadelesinde , hakemin uydurma penaltısıyla demoralize olduk . Hakem ayrıca 3-4 oyuncumuza da gereksiz sarı kart gösterdi . Bütün bunlar birleşince de yenilgi kaçınılmaz oldu`` diye konuştu .

Özbey , bu mazeretlerin arkasına sığınmadan takım olarak toparlanmaları gerektiğine değinerek , şöyle devam etti : ``Biran önce toparlanıp , çıkışa geçme zamanı geldi . Kızılcahamamspor kesinlikle daha iyi pozisyonda olacaktır . Futbolcu arkadaşlarımıza inanıyoruz ve güveniyoruz . Bu çıkışı da hafta sonunda Beypazarı Şekerspor deplasmanında gerçekleştirmek istiyoruz . Bizim için oldukça önemli olan bu maça tüm Kızılcahamamspor taraftarlarını bekliyoruz . El ele vererek bu maçtan alacağımız 3 puanla yeniden zirveye ortak olma peşindeyiz . Bunu da yapabilecek güce sahibiz . ``Erkan Özbey , geçen hafta deplasmanda kendilerine gösterdikleri içten davranışlar nedeniyle de Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı`ya da teşekkür etti .

( HÜY-ADA )
Kaynak: AA