Bir Ömür Yetmez 7. bölüm özeti ve fragmanı

Ekranların beğeniyle izlenen dizisi Bir Ömür Yetmez 7. bölümüyle 2 Ocak Pazartesi akşamı Star Tv ekranlarında olacka. İşte Bir Ömür Yetmez 7. bölüm özeti ve fragmanı...

Bir Ömür Yetmez 7. bölüm özeti ve fragmanı
Bir Ömür Yetmez dizisinin 7. bölüm özeti Star Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

SIRLAR TEKER TEKER ÇÖZÜLÜYOR

Ömer'in bir şeyler karıştırdığından iyice şüphelenen Ali, Ömer'in peşine Çerkes'i takmıştır. Emniyette ise Şeker'e karşı yapılan operasyon hızlanmıştır. İlk hedef Ali'nin tutuklanmasıdır. Ali'nin açıklarını bulup işlediği suçlara dair deliller ortaya çıkartılacaktır. Bu durum Şeker'in de kolunun kanadının kırılmasına sebep olacaktır.

Ömer, Ali'yi tutuklatacak delillerin peşinde koşarken hiç ummadığı gerçeklere ulaşacaktır. Zuhal, polisle; Şeker ise İsmail'le gizli ortaklıklarını yürütmektedir. İsmail, Zuhal'in çocuklarını ortaya çıkartmak için harekete geçmiştir. Ali-Hazal cephesinde ise yıllardır üstü örtülen duyguların açığa çıkma zamanı gelmiştir.

Şeker uzun zamandır hazırladığı planlarını harekete geçirir. Ortağı Emin'i iflasın eşiğine sürükler. Emin'in içine düştüğü bu durum Şeker'in ve etrafındaki herkesin canını tehlikeye atacaktır.