Gübretaş’ten Çiftçi ve Bayilerine Hediye Kampanyası

Gübre Fabrikaları TAŞ (GÜBRETAŞ), ‘Nar Gibi Kampanya’ ile çiftçilere ve bayilerine yüzlerce hediye veriyor.

Gübretaş’ten Çiftçi ve Bayilerine Hediye Kampanyası
1 Ocak-25 Haziran tarihlerini kapsayan kampanyanın talihlileri ise 27 Temmuz’da İstanbul’da yapılacak çekilişle belli olacak. İkramiyeler de 10 Eylül-26 Ekim tarihlerinde verilecek.

Kampanya tarihleri arasında çiftçilerin başta Tarım Kredi Kooperatifleri olmak üzere bayilerden tek seferde aldıkları her 500 TL ve katları tutarında GÜBRETAŞ katı gübresi için bir çekiliş hakkı elde ediyor. Bayiler ise, kampanya boyunca toplamda yaptıkları her 15 bin TL ve katları tutarında GÜBRETAŞ katı gübresi alımı için bir çekilişe katılıyor. Hediyeler arasında traktör, ticari araç, bilgisayar, televizyon ve cep telefonu bulunuyor.


2012 ikinci yarıda da yeni bir kampanyaya imza atılarak, GÜBRETAŞ’ın rekorlarında payı olan çiftçi ve bayilerine yeni ödüller dağıtılacak.

‘Nar Gibi Kampanya’nın tanıtım toplantısında söz alan GÜBRETAŞ Genel Müdürü Mehmet Koca, 60 senelik şirket tarihinin son senelerinde her bakımdan büyük bir ivme yakaladıklarını belirtti. Koca, “Türkiye’nin en süratli büyüyen şirketi olarak satış, piyasa payı, ciro ve karlılık anlamında rekorlar kırdık. Bu kampanya ile bu başarımızda pay sahibi olan bayilerimize ve çiftçilerimize teşekkür etmek istedik. 55’inci senemizde kampanyamıza 275 bin katılım olmuştu. Umuyoruz ki 2012’de kampanyalarımızla bu oranın çok üzerine çıkacağız.” ifadelerini kullandı.

2011’i yeni rekorlarla tamamladıklarını kaydeden Koca, şirketin geçen senenin sonu itibari ile Türkiye`de yaklaşık 1,2 milyar lira, konsolide olarak da 2,3 milyar liralık ciro elde etmesini beklediklerini bildirdi. Koca, “GÜBRETAŞ, böylece 60 yıllık şirket tarihinin en yüksek satış miktarı, piyasa payı ve cirosuna erişti.” dedi.