Mersin İdmanyurdu, Antalyaspor Maçıhazırlıklarını Tamamladımersin

Spor Toto Süper Lig`de yarın Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak olan Mersin İdmanyurdu, bu maçın hazırlıklarını tamamladı.

Macit Özcan Spor Tesisleri'nde, teknik direktör Nurullah Sağlam nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, yarı sahada çift kale maç yaptı. Sakatlıkları devam eden Erman Özgür, İbrahim Kaş, Hakan Bayraktar, Beto ve Zurita ise çalışmaya katılmadı.

-Küçükandonyadis ve Denktaş'a başsağlığı mesajı-Mersin İdmanyurdu Kulübü, vefat eden Lefter Küçükandonyadis ve Rauf Denktaş için başsağlığı mesajı yayımladı.

Mesajda şu ifadelere yer verildi:''Türk futbolunun efsane futbolcusu, teknik adamı, Mersin İdmanyurdu teknik direktörlüğünü de yapmış büyük üstat hayata gözlerini yumdu. Hocamız Lefter Küçükandonyadis'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve Türk futbol ailesine başsağlığı dileriz.

KKTC'nin 1. Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın hayatını kaybettiğini de üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Türk ulusuna başsağlığı diliyoruz.''(VEG-AYC-HD-ADA)
Kaynak: AA