Cumhurbaşkanı Eroğlu, Denktaş'ı Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Yakın Doğu Hastanesi`nde yoğun bakımda bulunan Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş`ı ziyaret etti.

Saat 10:00 civarında hastaneye gelen Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, saat 10.35 de hastaneden ayrıldı

Cumhurbaşkanı Eroğlu hastaneden ayrılmadan önce yaptığı açıklamada, yoğun bakımda olan Kurucu Cumhurbaşkanı`nı ziyaret ederek doktorlardan gerekli bilgileri aldığını söyledi

Tıbbi olarak gerekenin yapıldığını ve yapılmaya devam edildiğini belirten Eroğlu, "Ancak Kurucu Cumhurbaşkanı`nın durumu kritik. İyileşmesi için gerekli çalışmalar yapılıyor" dedi.

Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş`ın şu an uyku durumunda olduğunu ifade eden Eroğlu, "Temennimiz geçmişte olduğu gibi sağlığına kavuşması ve Kıbrıs Türk halkını üzecek bir durumla karşılaşmamamızdır" şeklinde konuştu

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, gösterdiği yakın ilgi ve her türlü olanağı sağlamasından dolayı Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Suat Günsel ve hastane ekibine de teşekkür etti.

Maliye Bakanı Ersin Tatar da Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş`ı saat 09:30 sıralarında ziyaret etti ve doktorlarından bilgi aldı.
Kaynak: İHA