Kız Arkadaşa Kapkaç Tuzağı Polise Takıldı

Ümraniye`de iki kafadarın kapkaç planı polis engeline takıldı.

Kız Arkadaşa Kapkaç Tuzağı Polise Takıldı
Sosyal paylaşım sitesinde tanıştığı kız arkadaşının telefonunu mahalle arkadaşına kapkaç yaptıran zanlı ile arkadaşı polis tarafından yakalandı.
Olay, Elmalıkent Mahallesi Mandıra Sokak üzerinde meydana geldi. İddialara göre olay şöyle gelişti: "Sosyal paylaşım sitesinde tanıştığı Yasin S. ile buluşmak için yola çıkan A.E.(17), sokakta yürüdüğü sırada yanına bir kişi yaklaştı. Genç kız telefonla konuşurken kapkaççı, telefonu zorla alarak kaçtı. Olayın ardından A.E., Atakent Polis Merkezi’ne giderek durumu polise bildirdi. Kaçan zanlının yakalanması için Güven Timleri tarafından geniş çaplı inceleme başlatıldı. Genç kızdan alınan telefonun satılması ihtimalini göz önünde bulunduran polis yaklaşık 300 telefon satıcısıyla tek tek görüştü. Uzun uğraşlardan sonra telefonun izini Namık Kemal Mahallesi’nde bulan kapkaççının Yasin S.’nin arkadaşı M. Y olduğunu belirledi.
Gözaltına alınan M.Y. ifadesinde, Yasin S.’nin kendisini azmettirdiğini söyledi. Poliste uyuşturucu madde bulundurmaktan 2 kaydı bulunan Yasin S. ile M. Y. işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.