'gazetecilerin Çalışma Şartları İyileştirilmeli'

Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sıtkı Polat, gazetecilerin çalışma şartlarının iyileştirilmesi gerektiğini söyledi.

'gazetecilerin Çalışma Şartları İyileştirilmeli'

Belediye Meclis üyesi Sıtkı Polat, Karaisalı Sanayici ve İş Adamları Derneği (KARSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Demirkeser, Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Başkanı Murtaza Kılçık Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Ziyarette gazetecilerin ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan iş adamları, gazetecilerin çalışmalarında başarı diledi. Meclis üyesi iş adamı Sıtkı Polat, burada yaptığı konuşmada Adana basınının işinde çok hırslı ve başarılı olduğunu dikkat çekti. Basının eleştirileriyle kendilerine yol gösterdiğini ifade eden Polat, gazetecilerin çalışma şartlarının iyileştirilmesi gerektiğini hatırlattı.
Polat, gazetecilik mesleğinin, özellikle fedakarlık isteyen zor şartlarda icra edilen önemli bir meslek olduğunu bildirerek, basın çalışanlarına başarı dileklerinde bulundu.

KARSİAD Başkanı İsmail Demirkeser de gazetecilerin kutsal bir görev yaptığı için kendilerine her daim saygı duyduklarını kaydetti.

AYAMDER Başkanı Murtaza Kılçık ise gazeteciler hayatları pahasına özveriyle çalıştıklarını ifade ederek, “İşiniz gerçekten çok zor. Görev uğruna kendinizi siper ediyorsunuz. Sizi kutluyorum.” diye övgülerde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇGC Başkanı Cafer Esendemir de Adana’da görev yapan gazetecilerin halkın ve kentin menfaatleri için çalıştığını kaydetti.