Gürbüz Çapan'ın Uyuşturucudan Aranan Oğlu Teslim Oldu

İstanbul`da, magazin dünyasının ünlülerine yönelik olarak yapılan uyuşturucu operasyonunda hakkında yakalama kararı bulunan eski Esenyurt Belediye Başkanı Gürbüz Çapan`ın oğlu Ali Erdem Çapan, İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü`ne gelerek teslim oldu.

Gözaltına alınan Ali Erdem Çapan, Adli Tıp Kurumu`nda sağlık kontrolünden geçirildi.
İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele polisi, 1 yıl süren takibin ardından sokaklarda uyuşturucu satan bir şebekeye operasyon düzenledi. 48 adrese yapılan eş zamanlı operasyonlarda 25 kişi gözaltına alındı. Önceki gün adliyeye sevk edilen 7 kişiden 4`ü tutuklandı. Modacı R. S. K.G. Aranjör A. K ve yönetmen B. T. çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı. Dün adliyeye sevk edilen 11 torbacıdan 10`u da tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Aynı soruşturma kapsamında kullanıcı olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Gürbüz Çapan`ın oğlu Ali Erdem Çapan sabah saatlerinde İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü`ne gelerek teslim oldu. Ali Erdem Çapan`ın uyuşturucu kullanıp kullanmadığının tespiti için Adli Tıp Kurumu`na kan ve kıl örneğinin alınması için gönderildi.