Atlas Halı, 35 Milyon Lira Yatırımla Canlanacak

Naksan Holding bünyesinde faaliyet yürüten Atlas Halı, üretimini ve bayilerini yeniden yapılandırıyor.

Atlas Halı, 35 Milyon Lira Yatırımla Canlanacak
Bunun için 35 milyon lira kaynak ayıran şirket, 2012’de 500 eleman daha istihdam etmeyi hedefliyor.

Atlas Halı’nın yeni yatırımları Naksan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Taner Nakıboğlu ve Atlas Halı Genel Müdürü Dr. Meriç Bebitoğlu’nun katıldığı basın toplantısıyla kamuoyuna açıklandı. Meriç Bebitoğlu, şirketin üretim alanları, Ar-Ge faaliyetleri ve bayi ağıyla her geçen gün güçlendiğini vurguladı. Atlas Halı’nın yeniden yapılanması adına 35 milyon lira kaynak ayırdıklarını bildiren Bebitoğlu, şirkette şu an üretim alanları dâhil 500 eleman istihdam ettiklerini, bu sayıyı 2012’de bine çıkaracaklarını dile getirdi.
Bebitoğlu, 2012 hedeflerinin Türkiye’de 250 bayi, 2014 hedeflerinin bin bayi olduğunu da duyurdu.

Marka deneyiminin modern tasarımlarla harmanladığından söz eden Atlas Halı Genel Müdürü; “Şems, Hatayi, Hare, Harman, Hayat Ağacı, Oyun, Gece, Nazar Boncuğu, Vuslat, Uşak, Sedef, Akide ve Shaggy koleksiyonlarından oluşan kalifiye halılar, erişilebilir fiyatlarla çok yakında evlerin değişmezi olacak.” dedi.

Ar-Ge yatırımlarına verdikleri öneme işaret eden Meriç Bebitoğlu, karanlıkta ışıyan iplik teknolojisi ile ürettikleri halı modellerinin milat olarak nitelendirdi. Marka olarak tüketiciyi şaşırtacak projeler ve kampanyalara odaklandıklarını aktardı.

Türkiye’de halı sektöründe bayi ile birebir temasta bulunan ve sabit fiyat sunan ender şirketlerden biri olduklarını anlatan Bebitoğlu, bu yeni uygulamanın üretimi şekillendirmelerine imkân tanıyacağının altını çizdi.