Kaymakam Gürsoy`un Desteğiyle Üniversiteli Olan Gençlerden Teşekkür Ziyareti

Kars’ın Kağızman ilçesinde kaymakamlığın desteğiyle dershaneye gönderilen ve girdikleri YGS ve LYS sınavlarında başarılı olan öğrenciler Kaymakam Şuayip Gürsoy’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Gürsoy`un Desteğiyle Üniversiteli Olan Gençlerden Teşekkür Ziyareti

Kağızman Kaymakamlığı, başarılı, ancak maddi imkânsızlıklar yüzünden dershaneye gidemeyen öğrencilere sahip çıktı. Kaymakamlığın dershaneye yazdırdığı öğrenciler, girdikleri üniversite sınavlarında hayallerindeki bölümleri kazanarak başarılı oldu. Kendilerine dershane imkânı sağlanmasıyla hayatlarına yeni bir yön verdiklerini ve üniversiteli olduklarını kaydeden öğrenciler, desteklerinden ötürü Kağızman Kaymakamı Şuayip Gürsoy`a teşekkür etti.

Kaymakam Gürsoy ise eğitime harcanan paranın hiçbir zaman boşa gitmeyeceğinin altını çizdi. Öğrencileri başarılarından dolayı kutlayan Gürsoy, "Ailelerinizin ve öğretmenlerinizin yüzlerini kara çıkarmadınız ve çok sevindirici bir sonuç elde ettiniz. Memleketin kurtuluşu genç neslin okumasından geçiyor. Biz görevimizi yaptık, bu işin asıl mimarı sizlersiniz. Azmeden öğrenci olmadan yüzde yüz başarı zaten elde edemeyiz. İnşallah daha güzel yerlere gelirsiniz." dedi”