Hayalindeki Akülü Tekerlekli Sandalyeye Kavuştu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşayan bedensel engelli Mustafa Öztopçu, hayalindeki akülü tekerlekli sandalyeye kavuştu.

Hayalindeki Akülü Tekerlekli Sandalyeye Kavuştu
12 yaşındaki Mustafa`nın ailesi, kendilerinden uzun zamandır istemesine rağmen alamadıkları için Marmaris Kaymakamı A.Serdar Polat’ın makam şoförü, "Olumlu Yaşar" lakaplı Yaşar Yiğit’e başvurdu. İstanbul’dan bir yardımsevere konuyu ileten Yiğit, küçük Mustafa’nın hayaline kavuşmasını sağladı.

6 yaşında geçirdiği hastalık sonucu ayakları tutmaz olan Mustafa Öztopçu, giderek kilo almaya başladı. Hareket etme ve konuşma zorluğu yaşayan Mustafa, eskiyen tekerlekli sandalyesi yüzünden de birçok engele takılıyordu. Yeni akülü tekerlekli sandalyesine kavuşan Mustafa’nın sevinci gözlerinden okundu. Öztopçu, “Çok mutluyum. Akülü sandalyemin olmasını çok istiyordum. Olumlu Yaşar abime teşekkür ediyorum.” dedi.

Eşi Serap Yiğit`le birlikte yaptığı yardımlarla çevre halkının takdirini toplayan Yaşar Yiğit ise, “Böyle güzel olaylara vesile olmak bizi mutlu ediyor. Yardıma muhtaç kardeşlerimize ve ailelerimize, hayırseverlerin de katkılarıyla elimizden geleni yapıyoruz. İhtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.