Ford Yeni Araçlarını Fuarda Sergiliyor

Gaziantep Autoshow 2011 Fuarı`na katılan Ford, yeni binek ve ticari araçlarını sergiliyor.

Ford Yeni Araçlarını Fuarda Sergiliyor
Sahip olduğu ileri teknolojilerle sınıfında yeni standartlar belirleyen Focus’un yanı sıra fuarda yeni Mondeo, yeni C-MAX, Kuga, Fiesta, Transit Connect, Transit ve Cargo modelleri sergileniyor.

Ford, Gaziantep Autoshow 2011 Otomobil Fuarı’nda kurduğu 1152 metrekarelik görkemli standında tanıttığı 7’si binek, 8’i hafif ticari, 3’ü de ağır ticari olmak üzere toplam 18 araç sergiliyor. Doğanlar Otomotiv tarafından temsil edilen Ford’un stand açılışı da renkli görüntülere sahne oldu. Açılışa Doğanlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Doğaner ve Ford Otosan Saha Operasyonları Direktörü Özgür Yücetürk de katıldı.
Açılış konuşmasında Doğanlar Otomotiv’in 1982 yılından bu yana Gaziantep’te Ford varlığını pekiştirmeye devam etmesi ve Gaziantep Autoshow için katkılarından dolayı teşekkür eden Ford Otosan Saha Operasyonları Direktörü Yücetürk, “Satış anlamında etkin bir performans sergileyen Doğanlar bayimiz, 2009 yılında hizmete açtıkları ve bünyesinde satış, servis ve yedek parça hizmetlerinin ötesinde bir de sanat galerisi barındıran mükemmel tesislerinde müşterilerimize en üst seviyede hizmet sunuyorlar. Tam 9 yıldır üst üste toplam satışlarda en çok tercih edilen marka olduk ve geride bıraktığımız ilk 8 ay itibariyle elde ettiğimiz yüzde 15.4 pazar payı ile 2011 yılında da liderliğimize devam ediyoruz. Hedefimiz, burada sergilenen yeni ürünlerimiz ve bayilerimizin de desteğiyle 10’uncu yılda bu unvanı kimseye bırakmamak.” dedi.

Açılışta Ford Otosan ailesinin bir parçası olmaktan gurur duyduklarını ifade eden Doğanlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Doğaner de “1982 yılından bu yana Ford markasının Gaziantep’teki ismi olmak, Ford markasına olan bağlılık ve inancımızın en güzel kanıtı. Bu doğrultuda Gaziantepli hemşerilerimize daha etkin hizmet verebilme amacıyla ‘Özümüze Dönüş’ adını verdiğimiz proje ile 2011 yılı sonuna kadar yeni yatırımlar gerçekleştireceğiz. Proje ile ilk olarak yakın bir zamanda kaporta-boya bölümümüzü tamamlayıp, Gaziantepli hemşerilerimize çok daha etkin hizmet vereceğiz.” diye konuştu.