Osmancık`ta Başarılı Sporculara Ödül

Çorum`un Osmancık ilçesinde amatör spor kulüpleri arasında düzenlenen turnuvada özel yeteneklerini sergileyerek başarı gösteren sporcular ödüllendirildi.

Osmancık`ta Başarılı Sporculara Ödül
Osmancık Belediyesi`nin 120. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında ilçedeki amatör spor kulüpleri arasında futbol turnuvası düzenlendi

Spor kulüplerinin dostluk müsabakaları olarak nitelendirdiği turnuvada şampiyon takım yerine özel yetenekli oyuncular belirlendi. Turnuva final maçını Osmancık Kaymakamı İbrahim Küçük, Belediye Başkan Vekili Mustafa Çıplak, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Bilgener, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Işık ile Osmancıkgücü Spor Kulübü Başkanı Hacı Bayram İlhan birlikte izledi. Final maçı sonrasında sporcuları tebrik eden Kaymakam İbrahim Küçük, "Yeni göreve başlamamdan dolayı ilçede katıldığım ilk program bir spor programı oldu. Öncelikle ilçemize bu güzel spor tesisini yapan belediyemizi kutluyorum. Burada emek harcayarak sporcularımızı barış içerisinde ve sağlıklı bir şekilde yetiştiren eğitmenlerimize de teşekkür ediyorum. Yine sporun birleştiriciliğinin yanında tesislerin de sporcularla birlikte anlam taşıdığını ifade etmek istiyorum. Çünkü bu tesisleri yapmakla işbitmiyor aynı zamanda buraları değerlendirmek gerekiyor. Bu yüzden bu tesisleri kullanan sporculardan ve onları eğiten öğretmenlerimizden ricamız sporcularımızla bu alanda daha fazla program yapmaları. Bundan sonra da sporun değişik alanlarında hizmet edecek olan tesislerle bu alanın zenginleştirilmesi hepimizin dileğidir" dedi. Daha sonra turnuvanın en centilmen oyuncusu seçilen Kenan Çalışkan ile en yetenekli sporcu Arda Uslu`ya, en teknik sporcu Yaşar Düşünceli`ye ve en iyi kaleci Talha Tarık Güder`e Osmancık Belediyesi tarafından ödül verildi. Osmancık Kaymakamı İbrahim Küçük de turnuvayı düzenleyen antrenörlere hediye verdi.
Kaynak: İHA