Nallıhan Kaymakamı, Veda Yemeği İle Uğurlandı

İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Nallıhan Kaymakamlığı’ndan İçişleri Bakanlığı Hukuk Muşavirliği’ne atanan Dr.

Nallıhan Kaymakamı, Veda Yemeği İle Uğurlandı
Ömer Toraman için veda yemeği düzenlendi.

Duygusal anların da yaşandığı veda yemeğinde, Kaymakam Dr. Ömer Toraman herkesle helalleşti. Nallıhan Öğretmenevi Salonu`ndaki veda yemeğine ilçede görev yapan bürokratlar, siyasi parti temsilcileri, il genel meclisi üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Gecede sunuculuk yapan Nasuhpaşa İlköğretim Müdürü Muhittin Ören, Kaymakam Ömer Toraman’ın özellikle Nallıhan’da eğitime çok büyük katkıları olduğunu, son olarak, Nallıhanlıların yıllardır hayalini kurdukları meslek yüksek okulunun açılmasında da yoğun çabaları olduğunu anlattı.
Kaymakam Dr. Ömer Toraman da veda konuşmasında, meslek hayatında en uzun süreli görevi Nallıhan’da yaptığını belirterek Nallıhan’dan güzel anılarla ayrılacağını ve Nallıhan ilçesinin kendisinde özel bir yeri olacağını ifade etti.

2006 Ekim ayında Nallıhan Kaymakamlığın’a atanan Ömer Toraman, yaklaşık beş yıl burada görev yaptı. Fırat Üniversitesi Tarih Bölümü`nde doktora çalışmasını tamamlayan Toraman`ın Türk idare tarihi üzerinde yayınlanmış makaleleri bulunuyor.