İstanbul Valisi Mutlu, Siirt`e Taziye Ziyaretinde Bulundu

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Siirt’te bir otomobile yapılan saldırı sonucu hayatını kaybeden kadınların ailelerine baş sağlığı ziyaretinde bulundu.

İstanbul Valisi Mutlu, Siirt`e Taziye Ziyaretinde Bulundu
Ziyarete Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Üyesi Said Yüce de katıldı.
Nurcan Olgaç için Bahçelievler Mahallesi`nde kurulan taziye çadırını ziyaret eden Vali Mutlu, Siirt Valisi Musa Çolak, Emniyet Müdürü Recep Güven ve beraberindekiler baba Hüsam Olgaç ve diğer yakınlarına baş sağlığı diledi. Siirt’te iki yıl görev yaptığını belirten Vali Mutlu, “Öncelikle yavrularımıza yüce Allah`tan sonsuz rahmetler diliyorum. İnşallah mekanları cennettir. İnanıyoruz aileleri, sevdikleri ile birlikte cennette buluşmak nasip olur. Çünkü suçsuz, günahsız hiçbir kusurları olmaksızın böyle bir saldırıda hayatlarını kaybettiler. Kederli ailelerine başsağlığı dilemek istiyorum.” dedi.

Nurcan Olgaç’ın babası Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç ile birlikte çalıştığını ve bütün aileyi tanıdığını belirten Mutlu, Allah milletimizin içerisine yayılmak istenen bu fitneye vesile olanlara fırsat vermesin.” temennisinde bulundu.

AA Yönetim Kurulu Üyesi Said Yüce de yapılan menfur saldırıdan üzüntü duyduklarını belirtti. Yüce, “Kutsal bir hak olan yaşama hakkına kast eden bu tür cinayetlerin milletimiz tarafından nefretle kınandığını, yapanların hiçbir zaman emellerine ulaşamayacağını belirmek istiyorum. Bu tür üzücü olayların çok kısa bir zaman içerisinde son bulacağını ve özlediğimiz huzur ve kardeşlik ortamına kavuşacağımıza inanıyorum. Acılı ailelere baş sağlığı diliyorum.” dedi.

Mutlu ve Yüce, daha sonra olayda yaşamlarını yitiren Zeynep ve Nergis Evin kardeşlerin ailesi ile Kevser Çekin`in ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.