Erol Köse, Bülent Ersoy'un eski eşine sert çıktı

Arım Balım Peteğim'e konuk olan Bülent Ersoy'un eski eşi şarkıcı Armağan Uzun, Erol Köse'nin giydiği tişörtte Hadise'yi sumo güreşçisi yapmasını eleştirince, Köse Uzun'a sert çıktı. Programa telefonla bağlanan Köse: "Armağan önce bir Bülent Hanım ile yaşadığı kendine ait hataları gözden geçirecek, sonra Erol Köse'ye laf kurma cürretini göster

Erol Köse, Bülent Ersoy'un eski eşine sert çıktı
TNT ekranlarında yayınlanan Arım Balım Peteğim programının bugünkü bölümünde Petek Dinçöz konuklarına, Hande Yener'in albüm tanıtımında giydiği tişörtler Hadise'yi Sumo güreşcisi yapan Erol Köse'nin bu davranışını sordu. Programın konuklarından Bülent Ersoy'un eski eşi şarkıcı Armağan Uzun, önce "Ben yorum yapmasam daha iyi olur" dedi. Ardından Dinçöz'ün ısrarla sorması üzerine, "Hande Yener'in albüm tanıtımında Erol Köse'nin yaptığı doğru bir şey değil" diye konuştu.

"ARMAĞAN DOSYASINI AÇARSAK, ARMAĞAN GERÇEKTEN GİDER"

Programa telefonla bağlanan Erol Köse, bu kez Uzun'a yüklendi. "Armağan kardeşime biz zamanında çok demolar yaptık" diyen Köse, "Armağan kardeşim önce bir Bülent Hanım ile yaşadığı kendine ait hataları gözden geçirecek, sonra benim ofisimde, benim stüdyomda hazır olda durduğu Erol Köse'ye laf kurma cürretini gösterecek. Biz Armağan'ın dosyasını açarsak, Armağan gerçekten gider" şeklinde konuştu.

Bunun üzerine söze giren Petek Dinçöz, "Yok laf söyleme gibi bir şeyi olmadı Armağan'ın" diyerek Uzun'u savundu.

Erol Köse, "Ben ona Bülent Ersoy'un isteğiyle demo yaptım. Hazır olda duracak. Burada mizahi bir geceye renk kattık. Bunun altında ne olacak" karşılığını verdi.

Petek Dinçöz ise, "Sevgili Bülent Ersoy'u konuşmuyoruz, konu başka bir yere gitmesin Armağan da sadece dışarıdan görüşünü bildirdi" ifadelerini kullandı.

EROL KÖSE'NİN SÖYLEDİKLERİNİ DİKKATE ALMIYORUM

Erol Köse'nin telefonu kapatması üzerine konuşan Armağan Uzun, "Bu noktada Erol Bey'e ben yorum yapmak istemediğimi baştan söyledim ki, böyle bir şeyle karşılaşacağımı bildiğim için. Ben yorum yapmak istemiyorum. Bu albüm konusunda da ben hiç bir zaman Erol Köse'nin karşısına geçmedim, sadece menajerleriyle görüştüm. Burada kullanılan kelimler yalan yanlış olduğu için dikkate bile almıyorum" diye konuştu. BEYAZ GAZETE


Erol Köse, Bülent Ersoy'un eski eşine sert çıktı