Yüzme Kursuna Katılanlar Sertifikalarını Aldı

Şanlıurfa`nın Harran ilçesinde yüzme kursuna katılanlara başarı sertifikaları törenle verildi.

Yüzme Kursuna Katılanlar Sertifikalarını Aldı
Harran Kaymakamlığına ait yüzme havuzunda açılan yaz sezonu yüzme kursları tamamlandı. Bu yıl kurslara toplam 45 kişi katıldı. Ayrıca hafta sonlarında ailelere açık olan yüzme havuzundan yararlananların sayısı binleri buldu.

Beden eğitimi öğretmenleri Mehmet Küçük ve Hüseyin Çiftçi, hafta içi her gün sabahtan akşama kadar Harranlılara eğitim verdi. 12 yaş 15 yaş grubu eğitime tabi tutulurken, 7 yaşından 70 yaşına kadar isteyen herkese yüzme öğretildi. Yüzme kursuna katılanlar başarılı birer yüzücü oldu ve sertifikalarını aldı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Dinke ve Müdür Yardımcısı Halil Aslıhan`ın ev sahipliği yaptığı törende, son dönemde 20 saatlik yüzme kursu alanlara sertifika verildi. Belgeleri Harran Kaymakamı Serkan Keçeli, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Harran İlçe Emniyet Baş Komiseri Ünal Kız kapan, Harran Mal Müdürü Fatma Bodur, Harran İlçe Tarım Müdürü Ramazan Demircan dağıtırken, Harran Kaymakamı Serkan Keçeli, yaptığı konuşmada, "Tamamen hijyenik olan sağlık ekipleri kontrolündeki yüzme havuzundaöğrenciler hem kurs görüyor hem kafeteryada çaylarını yudumlayabiliyor. Veliler de isterse gelip yüzme kursunu kendilerine ayrılan bölümden izleyebiliyor. Kaymakamlığımızın yaptırıp halkımızın hizmetine sunduğu bu güzel tesislerden yararlananlara ayrıca yüzme öğrettik. Havuzlara girenlerin sağlık kontrollerini da yaptırıyoruz. Hiçbir sakatlanmanın olmaması sevindiricidir. Bizlere ilgi gösterip güvenen öğrenci ve velilere teşekkür ederim" dedi.
Kaynak: İHA