Nazlıcan Toprak evinin kapılarını Seda Sayan'a açtı

Ünlü iş adamı Halis Toprak ile boşanma davası devam eden Nazlıcan Toprak'a SULTAN'I BEYAZ'da Halis Toprak'ın kızı Ayfer Toprak sert çıktı. Yine hüngür hüngür ağlayan Nazlıcan, şu an yaşadığı evinin kapılarını da Seda Sayan'a açtı.

Nazlıcan Toprak evinin kapılarını Seda Sayan'a açtı
Ünlü iş adamı Halis Toprak ile boşanma davası devam eden Nazlıcan Toprak dün katıldığı SULTAN'I BEYAZ programında şaşırtan açıklamalarda bulunmuş, göz yaşlarına hakim olamamıştı. Bugün yine SULTAN'I BEYAZ konuk olan Nazlıcan Toprak yine hüngür hüngür ağladı. Halis Toprak'ın kızı Ayfer Toprak da telefonla yayına bağlanarak, Nazlıcan'a sert çıktı. Toprak dün yayında söz verdiği gibi şu an yaşadığı evin kapılarını da Seda Sayan'a açtı.

Nazlıcan Toprak evinin kapılarını Seda Sayan'a açtı

Dünkü programda, "Bir gün köşkten zorla atılıp müştemilata atıldık. Müştemilatta zor günler geçirdik aç, susuz bırakıldık" açıklamalarını yapan Nazlıcan Toprak'a, Halis Toprak'ın kızı Ayfer Toprak tepki gösterdi. Nazlıcan'ın Müştemilat dediği yerin çok güzel manzarası olan bir misafirhane olduğunu belirterek, "Burada niçin Halis Toprak'a haksızlık yapılıyor. O benim babam, ona yanlışlık yapılmasın. Orası müştemilat değil misafirhane. 6 bin TL alıyor, şu an babamın sayesinde yaşıyor, ne istiyor" diye konuştu.

Buna karşılık Nazlıcan Toprak, "Evet biraz sonra göreceksiniz nasıl bir yerde yaşadığımı" dedi.

Nazlıcan Toprak evinin kapılarını Seda Sayan'a açtı

6 bin TL ile geçinemediğini söylediği için eleştirilen Nazlıcan Toprak, Seda Sayan'ın, "Bu kızlar genç kız olarak alındılar, evlendiler. Bekaretleri de elden gitti, sokağa atıldılar, hayalleri gitti, genç kızlıkları gitti, nesi kaldı bu kızın elinde şimdi" sözleri üzerine Nazlıcan hüngür hüngür ağladı.

Nazlıcan Toprak'ın durumuna benzeyen bir diğer iseim olan Önder Turacı'nın eşi Ayşe Turacı da programa telefonla bağlanarak Nazlıcan'a moral verdi. BEYAZ GAZETE