Başkan Tahmazoğlu: İnsan Odaklı Projeler Üretiyoruz

Gaziantep merkez Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yeni yapılan sosyal tesislerde açılacak olan kurslara katılan semt sakinlerinin meslek sahibi olacaklarını ve aile bütçelerine katkı sağlayacaklarını söyledi.

Başkan Tahmazoğlu: İnsan Odaklı Projeler Üretiyoruz
Tahmazoğlu, “Halkımızın isteklerini önceliğimiz kabul edip, insan odaklı projeler üretiyoruz.” dedi.

Dumlupınar İlköğretim Okulu yanında yapımı tamamlanmak üzere olan Dumlupınar Sosyal Tesisi’ndeki çalışmalar hakkında bilgi veren Tahmazoğlu, bin 860 metrekarelik bir alana sahip olan sosyal tesis tamamlandığında içinde spor salonu, kütüphane, eğitim merkezleri, taziye evi, muhtarlık bürosu ve çeşitli meslek edindirme kurslarının olacağını ifade etti.
Belediye olarak sosyal ve kültürel çalışmalara büyük önem verdiklerinin altını çizen Tahmazoğlu, “Bu sosyal tesislerimizde geleceğimiz olan gençlerimiz içinde yatırımlar yapıyoruz. Çünkü sosyal, kültür ve eğitsel alanlarda hizmeti kendimize asli görev sayıyoruz.”dedi.
Geçtiğimiz yıl Dumlupınar Mahallesi’nde Hz. Musa Taziye Evi’nin yapılarak hizmette sunulduğunu hatırlatan Tahmazoğlu, bölgede yeni parklar yaparak açılmamış imar yollarının da açıldığını kaydetti.