Döşemealtı’nda İşadamları Yatırım Seferberliği Başlattı

Hızla gelişen ve büyüyen Antalya’nın merkez ilçesi Döşemealtı’nda işadamları yatırım seferberliği başlattı.

İlçede bir biri ardına iş yerleri açılıyor. Geçtiğimiz günlerde alış veriş merkezleri, pizza&burger, banka şubeleri, noter ve çeşitli iş yerleri açılan Döşemealtı’nda son olarak açılan ANTKARA Simit Sarayı faaliyete geçti. Açılışa, Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, Belediye Başkanı Nurettin Tursun, resmi kurum ve kuruluşların temsilcileri ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılışta konuşan Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, “Her açılan iş yeri istihdama ve ülke ekonomisine katkı sağlıyor.” dedi.
İlçenin nüfusunun hızla artması ile birlikte çeşitli ihtiyaçları da beraberinde getirdiğini belirten Baygül, “Resmi kurumlar ve belediyemiz üzerine düşen görevi yerine getiriyor. İşadamlarına ve bölgemizde yaşayan vatandaşlara da bir takım görevler düşüyor. İşte bugün bir işadamımızın ilçemizde gördüğü önemli bir eksiği yaptığı yatırım ile karşıladığını gözlemlemekteyiz. Kendisini ilçemize olan yatırımından dolayı kutluyor, hayırlı kazançlar diliyorum.” diye konuştu.


TURSUN: ZAMAN KAYBETMEYELİM
Simit sarayının açılış kurdelesini kestikten sonra fırının başına geçen Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, pişirdiği simitleri vatandaşlara ikram etti. İşletme hakkında bilgi alan Tursun, her açılan iş yerinin ilçenin kalkınmasına ve büyümesine önemli katkı sağladığını kaydetti.
İşadamları ve yatırımcılara zaman kaybetmeden Döşemealtı’ndaki yerlerini almalarını tavsiye eden Tursun, şunları kaydetti: “İlçemiz eğitim kurumları, belediyemizin yaptığı hizmetler, hızlı yerleşimi, organize sanayisi, doğası ve kültürüyle her kesimin dikkatini çekmeyi başarmıştır. Bu başarıda katkısı olan tüm herkese ve açılışını gerçekleştirdiğimiz simit sarayının yatırımcılarına teşekkür ediyorum.”