Tövbeler Tövbesi 20. bölüm fragmanı izle

Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Tövbeler Tövbesi 20. Bölümüyle 9 Ağustos Salı akşamı Atv ekranladında olacak. İşte Tövbeler Tövbesi 20. Bölüm özeti ve fragmanı...

Tövbeler Tövbesi 20. bölüm fragmanı izle
Tövbeler Tövbesi, Tövbeler Tövbesi dizisi, Tövbeler Tövbesi dizisi izle, Tövbeler Tövbesi dizisi son bölüm, Tövbeler Tövbesi dizisi son bölüm izle, Tövbeler Tövbesi dizisi en son bölüm, Tövbeler Tövbesi dizisi en son bölüm izle, Tövbeler Tövbesi dizisi 20. bölüm, Tövbeler Tövbesi dizisi 20. bölüm izle, Tövbeler Tövbesi dizisi 20. bölüm fragmanı, Tövbeler Tövbesi dizisi 20. bölüm fragmanı izle, Tövbeler Tövbesi dizisi 9 Ağustos bölümü izle,

Tövbeler Tövbesi 20. bölüm fragmanı izle

Tövbeler Tövbesi 20. bölüm fragmanı izle

Tövbeler Tövbesi dizisinin 20. bölüm özeti Atv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Pelin'i evden kovan Egemen kızının gitmesine çok üzülmüştür, Mahir'lerin evine Pelin'i almaya gider. Mahir'le Pelin'in birlikte olmasını kabul eden Egemen türlü oyunlar peşindedir… Egemen'in oyunları yüzünden Mahir'in başına gelmeyen kalmaz.

Oktay'ın yalanlarını öğrenen Fidan ise Oktay'la didişme halindedir fakat Hulusi'nin ceza olsun diye Fidan'la Oktay'ı gönderdiği huzurevi sonrasında Fidan ve Oktay'ın arası düzelir. Gencay ve Egemen'in evlilik yıldönümü kutlamalarında Mahir artık Egemen'in oyunlarına dayanamaz ve patlar…

Hayatları ayrı, dertleri aynı insanların yan yana saf tuttuğu Garipler Mahallesi’nde ailesiyle yaşayan garson Mahir, çalıştığı gece kulübünden bir müşterinin kafasında şişe kırdığı için kovulur. Bir tesadüf eseri, gelinlikler içinde uçurumdan kendini atmaya kalkan bir kızı kurtarır. Kurtardığı kız, onu kovan patronunun kızı Pelin’dir..

Pelin neredeyse takıntı haline getirdiği bir aşkla Mahir’i sevmeye başlar. Ama Mahir mahalleden Fidan’la nişanlıdır ve nişanlısını da çok sevmektedir. Mahir şimdi çetin bir imtihanla karşı karşıyadır; ya sevdiği ve nişanlı olduğu Fidan’la evlenecek, ya da kaderinin ona çizdiği yoldan gidip zenginliği ve Pelini tercih edecektir.

TÖVBELER TÖVBESİ’nde içimizden herhangi bir insanın derdini, acısını, sevincini bulacak ve dillerden düşmeyen nefis şarkılarıyla tekrar tekrar izlemek isteyeceksiniz..

Mahir aynı mahallede oturduğu Fidan’la nişanlıdır ve onu da çok sevmektedir. Bu karmaşa içerisinde yaşanan ilişkiler ATV’de ekranlara geliyor.

Tövbeler Tövbesi 20. bölüm fragmanı izle

Tövbeler Tövbesi 20. bölüm fragmanı izle