UEFA Avrupa Ligi Play Off kuraları (Beşiktaş rakipleri)

UEFA Avrupa Ligi'nde play-off kuraları bugün çekilecek. Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor'un muhtemel rakipleri kim olacak?

UEFA Avrupa Ligi Play Off kuraları (Beşiktaş rakipleri)
UEFA Avrupa Ligi'nde play-off kuraları bugün çekilecek. Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor'un muhtemel rakipleri kim olacak?UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Beşiktaş, Bursaspor ve Trabzonspor’un muhtemel rakipleri belli oldu. Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri hangisi? Beşiktaş'ın rakipleri kim olacak? İşte Beşiktaş rakipleri ile ilgili detaylar.

İsviçre’nin Nyon kentinde TSİ 14.30’da başlayacak UEFA Avrupa Ligi play-off turu kura çekiminde Türkiye’yi temsil eden takımların muhtemel rakipleri belirlendi.

BEŞİKTAŞ ALANIA İLE EŞLEŞTİ

BURSASPOR ANDERLECHT İLE EŞLEŞTİ.

TRABZONSPOR ATHLETIC BILBAO İLE EŞLEŞTİ

Beşiktaş'ın rakibi Rusya'nın Alaniya takımı. Beşiktaş Alania ile ilk maçını kendi evinde 18 Ağustos Perşembe günü oynayacak.

Bursaspor'un rakibi Belçika'nın Anderlecht takımı.

MAÇLAR NE ZAMAN OYNANACAK

Şampiyonlar Ligi play-off maçları 16-17 Ağustos ile 23-24 Ağustos'ta gerekleştirilecek. UEFA Avrupa Ligi play-off turunda ise ilk maçlar 18 Ağustos'ta, ikinci maçlar ise 25 Ağustos'ta yapılacak.

Türkiye'yi Avrupa'da temsil edecek bir diğer takım Fenerbahçe ise Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına doğrudan katılacak.

Kupaya play-off turundan katılan ve seri başı olan Beşiktaş, Sochaux (Fransa), Vitoria (Portekiz), Alania Vladikavkaz (Rusya), Maccabi Tel-Aviv (İsrail) ya da Shamrock Rovers (İrlanda) takımlarından biriyle eşleşecek.

Kupada 3. ön elemede Belarus’un Gomel takımını eleyen Bursaspor ise play-off turunda seri başı olamadı. Bursaspor’un muhtemel rakipleri Roma (İtalya), Paris Saint-Germain (Fransa), Anderlecht (Belçika), Dinamo Bükreş (Romanya) ve Rosenborg (Norveç) oldu.

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Benfica’ya elenen Trabzonspor da UEFA Avrupa Ligi play-off turunda seri başı takımlar arasına giremedi. Trabzonspor’un muhtemel rakipleri arasında Tottenham (İngiltere), Spartak Moskova (Rusya), Hapoel Tel-Aviv (İsrail), Athletic Bilbao (İspanya) ve PAOK (Yunanistan) bulunuyor.

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda ilk maçlar 18 Ağustos’ta, ikinci maçlar ise 25 Ağustos’ta yapılacak ve tur atlayan takımlar grup maçları oynamaya hak kazanacak.

Ligde grup maçları 15 Eylül’de başlayacak. Kupanın finali 9 Mayıs 2012’de Bükreş’te oynanacak.