Beytüşşebap`ta Mehmetçikten Bayram Mesajı

Irak sınırına sıfır noktada bulunan Şırnak`ın Beytüşşebap ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlanırken, tören alanında yoğun güvenlik önlemi alan Mehmetçikler ailelerine bayram mesajı gönderdi.

Beytüşşebap`ta Mehmetçikten Bayram Mesajı
İlçe merkezinde düzenlenen törende güvenlik önlemi alan askerlere, polis ekipleri tarafından çay ikram edildi. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı törene İlçe Kaymakamı Soner Karataşoğlu izinde olduğu, Belediye Başkanı Yusuf Temel ve belediye yetkilileri ise töreni protesto ettikleri için katılmadı. Törene İlçe Alay Komutanı Albay Şenhan Özcan, Cumhuriyet Savcısı Yunus Fırat, Mili Eğitim Müdürü Musa Paspalcı, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı

Törenin yapıldığı alanda güvenlik önlemi alan Ordulu asker Kadir Birlikbaşı, vatani görevini yaptığı Beytüşşebap ilçesinden ailesine bayram mesajı gönderdi. Sınıra sıfır noktada görev yapan Mehmetçik, "Ailemin bayramını kutluyorum, büyüklerimin ellerinden öpüyorum. Burada görevim çok iyi, kimse beni merak etmesin, ben çok rahatım" şeklinde ailesine mesaj gönderdi.
Kaynak: İHA