Rixos, Ramazan’da Müşterilerini Odaya Özel Sahur Menüsü İle Ağırlıyor

Ramazan ayının ağustosa denk gelmesiyle beş yıldızlı oteller, zengin iftar ve sahur menüleriyle müşterilerini ağırlıyor.

Rixos, Ramazan’da Müşterilerini Odaya Özel Sahur Menüsü İle Ağırlıyor
Turizm sektörünün önemli markalarından Rixos Hotels, Antalya ve Ege kıyılarındaki otellerinde Ramazan’ı ev konforu sıcaklığında ve geleneksel tatlarla yaşatıyor.
Rixos, Ramazan ayı boyunca zengin iftar sofralarından, müzik dinletilerine, odalara sahur menüleri hizmetinden, sinema geceleri ve panayır şenlikliklerine kadar geleneksel Ramazan eğlencelerini konukları ile buluşturuyor. Antalya’nın tam kalbindeki Rixos Downtown, 13-27 Ağustos tarihleri arasında ünlü sanatçı Ahmet Özhan’ı ağırlıyor. Ramazan ayının vazgeçilmezi ilahilerle Ramazan gecelerine renk katacak olan Ahmet Özhan, Rixos Downtown’da otel misafirleri ve Antalyalılarla buluşuyor. Otel, geleneksel Osmanlı kültürüne ait yemekleri ile de konuklarına zengin ve leziz iftar sofraları sunuyor.

ODALARA ÜCRETSİZ ÖZEL SAHUR MENÜLERİ
İftar sofralarının dışında sahur yemeklerinin de özel ve zengin olmasına dikkat eden Rixos Lares, konaklayan misafirlerini odalarında sahur saatlerinde özel menüleri ile ağırlıyor. Rixos Premium Bodrum, Belek ve Lares otellerinde, iftardan sahur saatine kadar keyifli vakit geçirmek isteyen misafirlere sinema geceleri düzenleniyor. Dünya mutfaklarının lezzetlerinin dışında Rixos Hotels’de iftardan sahura kadar sürecek olan çay, kahve ve şerbet servisi de Türk misafirperverliğini Ramazan’ın geleneksel etkinlikleri ile birleştiriyor.

PANAYIRLARLA ESKİ RAMAZANLAR CANLANDIRILIYOR
Rixos’un Ramazan programları arasında eski zamanlardan beri herkesi bir araya getirerek eğlendiren panayırlar da yer alıyor. Rixos Premium Belek ve Rixos Premium Bodrum’un yeşil alanlarında kurulan panayırlar, eski Ramazanları canlandırıyor. Genç misafirlere yönelik ise gündüz pool party, akşamları Todes dans grubu şovları ve DJ performansları ile eğlence programları düzenleniyor.
Bunların dışında otellerde seslendirilecek ud ve ney, Ramazan’ın manevi havasını bir kat daha artıracak. Türk geleneksel sanatlarından biri olan ebru sanatını merak eden konuklar, belirli günlerde düzenlenecek atölye çalışmalarıyla farklı deneyim yaşama fırsatı bulacak.