Adana Protokolü Bayramda Kimsesiz ve Yaşlıları Unutmadı

Adana’da bayramlaşma programı için bir araya gelen protokol üyeleri, kentteki huzurevi, çocuk yuvası, hastaneler, cezaevi ile bayramda da çalışan itfaiyeciler ve zabıta ekiplerini ziyaret etti.

Adana Protokolü Bayramda Kimsesiz ve Yaşlıları Unutmadı
Protokol üyeleri yuvalarda kalan çocuklara harçlık verirken huzur evindeki yaşlılara giyecek hediye etti.
Adana Vali Vekili Fikret Deniz ile Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Murat Koç, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir dizi ziyaretlerde bulundu, vatandaş ve kamu personeliyle bayramlaştı.

Sabah saatlerinde Adana Cezaevine giden Vali Vekili Fikret Deniz, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ile İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Murat Koç, önce cezaevi yönetimi ve personeli ile bayramlaştı. Deniz, Aldırmaz ve Koç, daha sonra cezaevindeki tutuklu ve hükümlülerle bayramlaşarak, “geçmiş olsun” dileklerini ilettiler.

Protokol üyeleri Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine geçti. Vali Vekili Deniz ve beraberindekiler, servislerde yatan hastalarla bayramlaşarak, acil şifalar dilediler. Deniz ve Aldırmaz, hastanede tedavi gören hastalara çeşitli hediyeler verdi.
Adana İl Emniyet Müdürü Mehmet Avcı’nın da katıldığı huzur evi ziyaretinde yaşlılar bayramda kendilerini unutmayan protokol üyelerine teşekkür etti. Misafirlerine şiirler okuyan Seyhan Belediyesi Huzurevi sakinleri Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Aldırmaz’dan bahçelerinin istinat duvarının yapılmasını talep etti. Yaşlıların başlarının tacı olduğunu belirten Aldırmaz, onların isteklerini derhal yerine getireceklerini ifade etti.
Vali Vekili Fikret Deniz başkanlığındaki heyet daha sonra sırasıyla, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu Seyhan Belediyesi Erkek Yetiştirme Yurdu ile Sevgi Evlerine giderek, burada barınanlarla bayramlaştılar, çeşitli hediyeler verdiler.