Hayırsever İşadamından Kur`an Kursu Öğrencilerine Bayramlık Hediye

Malatyalı işadamı Necmettin Karakaş, camilerde Kur`an-ı Kerim kursuna katılan öğrencilere Ramazan Bayramı nedeniyle gömlek ve eşarp hediye etti.

Hayırsever İşadamından Kur`an Kursu Öğrencilerine Bayramlık Hediye
Melekbaba Özgürtepe Camii öğrencileri, kursun son gününde velilerinin de katılımıyla camide öğrendikleri bilgileri sergilerken, Malatya`da faaliyet gösteren tekstil firmasının sahibi işadamı Necmettin Karakaş, etkinliklerin ardından kız çocuklarına eşarp, erkek çocuklarına ise gömlek hediye etti.

Gerçekleştirilen etkinlikle ilgili bir açıklamada bulunan Melekbaba Özgürtepe Camii İmamı Bilal Çelik, "Başarılı yavrularımıza bir işadamımız tarafından gömlek ve eşarp hediye edildi. Allah hayırlarını kabul etsin. Somali`deki çocuklar açlıktan ölürken ve anneleri onları çölde bırakmak zorunda kalırken, bizim çocuklarımız farklı kıyafetler içinde, melek gibi bir sıfat içerisindeler. Bu güzelliği bizlere yaşatan Mevla, onlara da yaşatsın, bu nimetleri onlara da ikram etsin, o annelere de evlat acısınıgöstermesin" dedi. İşadamı Necmettin Karakaş ise, "Tamamen çocukları teşvik amaçlı bir faaliyette bulunuyoruz. Yaklaşık 5 yıldır bu uygulamayı gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımızın Kur`an okuma heveslerini kamçılamak için başlattığımız bu uygulamayı 20 camimizde gerçekleştirdik. Diğer işadamlarımızdan da bu tür kampanyalar düzenlemelerini bekliyoruz" diye konuştu.
Kaynak: İHA