Beşikdüzü’nde Şehit ve Gazi Ailelerine İftar

Beşikdüzü Kaymakamlığı ve Beşikdüzü Belediyesi tarafından ilçedeki şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği verildi.

Beşikdüzü’nde Şehit ve Gazi Ailelerine İftar

Dillioğlu Tesisleri`nde verilen iftar yemeğine, şehit ailelerinin yanı sıra Kaymakam Alper Faruk Güngör, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Garnizon Komutanı Ali Özsağlam, Oğuz Belediye Başkanı Şakir Yenigün, Yeşilköy Belediye Başkanı Zülkifl Dilli, Vakfıkebir Müftüsü Ahmet Tokdemir, siyasi parti ilçe başkanları, belediye meclisi üyeleri ile şehit ve gazi yakınları katıldı.
İftar yemeğinde bir konuşma yapan Kaymakam Alper Faruk Güngör, iki yıl önce düzenledikleri iftar yemeği uygulamasını bu yıl da sürdürdüklerini kaydetti. Güngör, "İftar sofralarında şehit aileleriyle bir kez daha birlikteyiz. Bu yıl üçüncüsünü düzenledik. Amacımız acınızı bir nebze olsun dindirebilmek. Acıları en iyi siz bilirsiniz. Onlar kanlarını dökerek bu vatanı bizlere emanet ettiler. Onlara Allah’tan rahmet, sizlere sabırlar diliyorum.” şeklinde konuştu.
Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun ise “Terör olaylarında 35 bin evladımızı toprağa verdik. Her şehit geldiğinde tabutun başındaki anne ve baba, vatan sağ olsun diyor. Böyle bir millet dünyanın neresinde var? “ dedi. Şehit yakını emekli öğretmen Murat Cihan’ın konuşmasının ardından program sona erdi.

Şehit ve gazi yakınları, ulus olarak zor günler yaşandığını, bugün de bu anlamlı organizasyonu düzenleyen Beşikdüzü Kaymakamlığı`na ve Beşikdüzü Belediyesi’ne teşekkür ettiler.