İşte Kim Kardashian dünyaevine böyle girdi

Amerika'nın ünlü reality show yıldızı Kim Kardashian basketbolcu nişanlısı Kris Humphries ile girdi. Gösterişli düğün, kraliyet düğünlerinin aratmadı.

İşte Kim Kardashian dünyaevine böyle girdi
Düğün, Los Angeles Montecito'daki villada yapıldı. Çiftin düğününe 440 kişi katıldı. Aralarında Kardashian kız kardeşlerin reality show programlarının yapımcısı Ryan Seacrest, gelinliğin tasarımcısı Vera Wang ve aktrist Lindsay Lohan gibi isimler de vardı. Düğün görüntüleri bu akşam "e!" isimli bir eğlence kanalında, fotoğraflarsa cuma günü People dergisinde yayınlanacak. Öncesinde düğünden görüntü sızmadı.

Kardashian'ın fildişi renginde, kabarık etekli, dantel bir gelinlik giydiği ve davet boyunca gelinlik hariç 2 kıyafet değiştirdiği belirtiliyor. Damat Humphries de, beyaz simokin ceketiyle başladığı düğünü siyah ceketle tamamladı. Uzun süredir birlikte olduğu basketbolcu nişanlısı Kris Humphries ile geçen cumartesi nikâh masasına oturan Ermeni asıllı ABD’li reality şov yıldızı Kim Kardashian’ın gelinlik fotoğrafları E! kanalında yayınlandı.

İşte Kim Kardashian dünyaevine böyle girdiDÜĞÜNÜNDEN FOTOGRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

KİM KARDASHİAN FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN


20 BİN DOLARLIK GELİNLİK
Düğünde 20 bin dolarlık Vera Wang imzalı straplez bir gelinlik giyen 30 yaşındaki Kardashian’ın duvağındaki mücevherler dikkat çekti. Çiftin düğün töreninin tamamı önümüzdeki hafta yayınlanacak. Törene üvey babası Bruce Jenner’ın kolunda gelen Kardashian’ın nikâh kıyılırken Humphries’le birlikte gülme krizine girdiği ortaya çıktı.

Kim Kardashian, uzun süredir beraber olduğu basketbol oyuncusu Kris Humphries ile evlendi. Düğün California Eyaleti’ne bağlı Santa Barbara yakınlarındaki Montecito Kasabası’nda bulunan bir malikânede gerçekleşti. düğüne, sinema ve müzik dünyasından birçok ünlü isim katıldı.

Çiftin düğününe 440 kişi katıldı. Davetiler arasında Eva Longoria, Lindsay Lohan ve Arvil Lavin gibi pek çok ünlü isim de yer aldı. Gelinliğin tasarımcısı Vera Wang, Kardashian kız kardeşlerin reality show programlarının yapımcısı Ryan Seacrest da düğünün önemli isimlerindendi.

Kardashian'ın fildişi renginde, kabarık etekli, dantel bir gelinlik giydiği ve davet boyunca gelinlik hariç 2 kıyafet değiştirdiği belirtiliyor. Damat Humphries de, beyaz simokin ceketiyle başladığı düğünü siyah ceketle tamamladı.

Kim Kardashian muradına erdi

ERMENİ asıllı ABD’li şov yıldızı Kim Kardashian (30), dün basketbol oyuncusu Kris Humphries (26) ile görkemli bir törenle evlendi. California Eyaleti’ne bağlı Santa Barbara yakınlarındaki Montecito Kasabası’nda bulunan bir malikânede gerçekleşen düğüne, sinema ve müzik dünyasından birçok ünlü isim katıldı. Wera Wang imzalı bir gelinlik giyen Kardashian, davetlilerden siyah ve beyaz renklerden oluşan kıyafet giymelerini istemişti. Kardashian, düğünden önceki son bekâr gününü, sahilde 1.5 yaşındaki yeğeni Mason ile oynayarak geçirdi.