Ak Parti Milletvekillerinin Kayseri`de Teşekkür Ziyaretleri Sürüyor

Kayseri`de alınan 64,9`luk oy oranı ile başarılı bir seçim sonucuna imza atan AK Parti milletvekilleri, kentte teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.


AK Parti Kayseri Milletvekilleri Pelin Gündeş Bakır, İsmail Tamer ve Ahmet Öksüzkaya, Felahiye, Özvatan ve Develi ilçe ve köylerini ziyaret ederek vatandaşlara verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. AK Parti Kayseri Milletvekilleri Pelin Gündeş Bakır ve İsmail Tamer, ilk olarak 12 Haziran seçimlerinde AK Parti`ye yüzde 51.2 oyla destek veren Felahiye ilçesini ziyaret ettiler. İlçe teşkilatında İlçe Başkanı Mustafa Gürcü, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelen milletvekilleri, burada vatandaşlarla bir süre sohbet ettiler. AK Parti Milletvekilleri ilçeye yapılacak projeler ve hizmetlerde her zaman yanlarında olacaklarını vurguladı. Milletvekilleri teşkilat ziyaretinin ardından, esnafı da ziyaret ederek tek tek teşekkür ettiler. İlçe ziyaretinin ardından İlçe Başkanı Mustafa Gürcü ve muhtarla ile ilçeden ayrılan milletvekilleri Kayapınar ve Büyük Toraman beldeleri ile Karaşeyh, İsabeyli, Kuruhüyük ve Darılı köylerini ziyaret ederek vatandaşlara teşekkür ettiler. AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, kilitli taş çalışması yapılan İsabeyli köyünde işçilerle birlikte kilitli taş döşedi. AK Parti Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır Kayapınar beldesi ziyaretinin ardından beldeden ayrılarak, ziyaretlerini seçimlerde yüzde 66.4 oyla destek veren Develi ilçesinde sürdürdü.
AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya`da 12 Haziran seçimlerinde AK Parti`ye yüzde 58.9 oy oranı ile destek veren Özvatan ilçesini ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi.