Ayto, Ramazan’da Öğrencilere İhtiyaç Sahiplerini Sevindiriyor

Aydın Ticaret Odası (AYTO) her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan Ayı boyunca ihtiyaç sahiplerinin, öğrencilerin ve düşkünlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Ayto, Ramazan’da Öğrencilere İhtiyaç Sahiplerini Sevindiriyor
Açlıklı boğuşan Afrika ülkelerine Beş Bin TL yardım gönderen AYTO, diğer yandan ramazan boyunca 800 fakir aileye gıda paketi ve öğrenci yurtlarında kalan öğrencilere de ihtiyaç yardımında bulundu.

Ramazan ayında AYTO’nun yaptığı gıda ve nakdi yardımlar hakkında bilgilere veren AYTO Genel Sekreteri Alaattin Arslan, ramazanda halkla bütünleşen bir sivil toplum örgütü olduklarını belirtti. İmkanları olduğu ölçüde yardımları bizzat kendilerinin teslim ettiğini ifade eden Arslan, “Aydın Ticaret Odası her yıl Ramazan ayında olduğu gibi bu yılda tespit edilen ihtiyaç sahibi 800 aileye gıda yardımında bulunduk. Her ailenin tükettiği temel mutfak ihtiyaçlarından oluşan gıda torbaları ihtiyaç sahiplerinin adreslerine teslim ettik. Bu yardımın dışında Aydın Kızılay Öğrenci Yurdu, Aydın Sakatlar Derneği, Cincin Köyü Talebe Yurdu ile Aydın Belediyesi AYBA koordinesindeki düşkünler evlerinde barınan ihtiyaç sahiplerine de toplu olarak gıda yardımında bulunduk. Geleneksel hale getirdiğimiz görev alanı içinde yer alan ilçelerimizde verilen iftar yemeklerine bu yıl Ortaklar ve Umurlu beldelerini de dahil ederek 8 ilçe ve beldede iftar yemekleri düzenledik. Ayrıca, üst kuruluşumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Türkiye Diyanet İşleri Başkanlığınca müşterek başlattığı “Afrika Açlık Felaketine Yardım” kampanyasına Aydın Ticaret Odası olarak 5 Bin TL nakdi yardımda bulunduk” dedi.
Kaynak: İHA