Aldırmaz Başarılı Sporcuyu Kutladı

Atletizm disk atma müsabakalarında Dünya ve Balkan ikinciliğini elde eden 16 yaşındaki Mahsum Çelik, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Aldırmaz Başarılı Sporcuyu Kutladı

Beraberinde Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Celal Demirağ, antrenör Yavuz Lavkor ile Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanı ve Sportif Faaliyetler Sorumlusu Tuncer Akdoğan’la Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı ziyaret eden Mahsum Çelik, Büyükşehir Belediyesi’nin maddi-manevi destekleri sonucu bu başarıyı yakaladığını söyledi.

Amatör sporlara sahip çıkması nedeniyle Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a teşekkür eden antrenör Yavuz Lavkor da, “Katkılarınız nedeniyle sporcularımız Adanamızı, milli takımlar düzeyinde temsil etmeye başladı. Adana’daki tüm amatör sporcular adına sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Başarısından dolayı Mahsum Çelik’i kutlayan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Dünya ve Balkan ikinciliği çok önemli başarı. Önümüzdeki organizasyonlarda şampiyonluklar bekliyoruz. Bu konuda Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

Adana Lokman Hekim Lisesi adına katıldığı organizasyonlarda daha önce Türkiye genelinde çeşitli şampiyonluklar yaşayan 16 yaşındaki Mahsum Çelik, 13-18 Haziran 2011 tarihlerinde Polonya’da düzenlenen Dünya Liselerarası Atletizm Şampiyonası’nda disk atma dalında Dünya ikinciliğini, 13 Ağustos 2011 tarihinde Bursa’da yapılan şampiyonada ise Balkan ikinciliğini elde etmişti.

Mahsum Çelik’le birlikte Adanayı milli takımlarda mücadele eden sporcu sayısı 187’ye yükselmiş oldu.