Ramazan Ayında Kimsesiz Çocuklar Unutulmadı

Hataylı mülki amirler kimsesiz çocuklarla iftarda buluştu.

Ramazan Ayında Kimsesiz Çocuklar Unutulmadı
Hatay Erkek Yetiştirme Yurdunda kalan gençlerle iftarda bir araya gelen Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz burada yaptığı konuşmada Ramazan ayının önemine ve güzelliğine dikkat çekti
Lekesiz, iftar sofralarının yanı sıra sevgi ve muhabbetin de paylaşıldığı bu güzel günlerde gençlerimizle birlikte olmanın ve onlara yalnız olmadıklarını hissettirmenin de ayrı bir güzelliği olduğunu söyledi.

Ramazan ayında hayırseverler, belediyeler, sivil toplum örgütleri ve kaymakamlıkların insanlarımızı daha çok koruyup kolladıklarını ifade eden Lekesiz, iftar sofralarında insanların birbirini ağırlamaktan çok, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla birlikte sofraya oturduğunu kaydederek, bunun da Ramazan’ın mevcudiyetine çok uygun bir tablo olduğunu dile getirdi.

Yetiştirme Yurdunun bahçesinde gerçekleşen iftar yemeğine 2’inci Hudut Alayı ve Garnizon Komutanı P. Kd. Alb M. Semih Erdoğan, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Ertunç Cengiz, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanvekili Murat Yücel, Vali Yardımcısı Şahin Bayhan, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mevlüt Aydın ile yurtta kalan gençler katıldı.