Karaman’da Somali İçin 326 Bin Lira Yardım Toplandı

Somali ve diğer Afrika ülkelerinde yaşanan kuraklığın yol açtığı kıtlık, açlık ve susuzluk nedeniyle mağdur olan ülkelere yardım etmek ve bu ülkelerin acılarını bir nebze olsun hafifletmek amacıyla Karaman Valiliği tarafından başlatılan kampanyada 326 bin lira yardım toplandı.

Karaman’da Somali İçin 326 Bin Lira Yardım Toplandı
Nakdi yardımların Başbakanlık hesabına aktarıldığını belirten Karaman Valisi Süleyman Kahraman, 8 tırlık ayni yardımın da 19 Ağustos’da gönderileceğini belirtti.
Medeni geçinen ülkelerin aç bıraktığı, sömürdüğü insanlara yardım ederek, onları kucaklayarak, mutlu olduklarını dile getiren Vali Kahraman, "Ayni ve nakdi yardımların yanında ayrıca Afrika’daki insanlara gönlümüzü, sevgimizi ve bütün muhabbetimizi gönderiyoruz." dedi. Yardım kampanyası süresince Başbakanlıkla sürekli görüştükleri dile getiren Vali Kahraman, kısa sürede sonuç alabilmek için hassas bir çalışma yaptıklarını söyledi. Kampanyanın daha geniş kitlelere duyurulması noktasında emeği geçen tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür eden Vali Kahraman, Karaman’ın Türkiye genelinde en çok çaba gösteren il olduğunu belirtti.