Şener: Pfdk`ya Sevke Anlam Veremiyorum

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Futbol Federasyonu kararıyla PFDK`ya sevkinin ardından ``Artık zevkim, tadım kalmadı`` dedi.

Şener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisinin, kulüp asbaşkanı Nevzat Şakar ve yönetim kurulu üyesi Recep Denizer`in PFDK`ya sevk edilmesine bir anlam veremediğini belirterek, ``Neden Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu`na sevk edildiğimize anlam veremiyorum. Bu konuda federasyon üyesine sordum. `İsmi geçen herkes sevk edildi` dedi. Emniyette, adliyeye çıkmadan serbest bırakılan yöneticimiz Recep Denizer bile PFDK`ya sevk edildi. Diğer yöneticilerimizden PFDK`ya sevk edilmeyen var. Herkesin ismi geçiyorsa onlar niye sevk edilmedi`` dedi.Futbol Federasyonuna ``Elimde yeterli belge yok diyorsun, bizi nasıl PFDK`ya sevk ediyorsun`` diyen Şener, ``Hadi kulübe yazı geldi, savunmamız istendi ve biz de gittik, `Belgeleri paylaşamam, 1 yıldan 3 yıla kadar hapis var` diyorsun, biz o belgeleri görmeden kendimizi nasıl savunacağız` diye konuştu

-`Zevkim, tadım kalmadı`- Şener, bordo-mavili takımın Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi`nde Athletic Bilbao ile oynacağını ancak bunun heyecanını dahi yaşayamadıklarını kaydederek, ``Benin artık zevkim, tadım kalmadı. İnsanın morali bozuluyor. Takım Avrupa`ya bir gitsin, gelsin, bakalım, ne olur`` dedi.Bir gazetecinin Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar`a yönelttiği ``Bu takımlar Avrupa kupasına gidecek, ileride elenirseler veya yollarına devam ederse ve siz de bir karar verirseniz, ne olacak?`` sorusuna verilen cevabın çok ilginç olduğunu savunan Şener, ``Federasyon başkanı diyor ki, `Onlar o takımların bileceği bir şey.` Böyle bir şey olabilir mi?. Bu ortamda futbolcular nasıl maça konsantre olacaklar. İlerisi belirsiz bir durum. Bu ortamda bir Avrupa maçına çıkacağız`` ifadelerini kullandı.Futbol Federasyonunda az sayıda Trabzonlu olmasına daha önce gösterdikleri tepkide haklı olduklarını kaydeden Şener, ``Federasyonda 4-5 tane adamımız olsa böyle olmazdı`` diyerek sözlerini tamamladı.
Kaynak: AA