Ferhat Göçer ünlülerin estetiklerini yorumladı

Ünlü sanatçı Ferhat Göçer'in kirli çamaşırları canlı yayında ortaya çıktı. Doktor olan Göçer, ünlülerin estetiklerini de yorumlarken Hande Yener'e övgüler yağdırdı.

Ferhat Göçer ünlülerin estetiklerini yorumladı
CNN Türk ekranlarında yayınlanan Mesut Yar'ın sunduğu Burada Laf Çok programının dünkü bölümüne ünlü sanatçı Ferhat Göçer konuk oldu. Programın bir diğer konuğu ise, Göçer'in sevgilisi Ömür Gedik'ti. Mesut Yar, Göçer'in kirli çamaşırlarını canlı yayında ortaya çıkarttı. Ferhat Göçer, ünlülerin estetiklerini de yorumlarken Hande Yener'e övgüler yağdırdı.

Yar, Göçer'in siyah bir kirli tişörtünü ortaya çıkarttı. Oldukça utanan Göçer, yemek yerken üstünü çok kirlettiğini söyledi. Yar, "Ben bunu bu akşam götüreyim, yıkayayım" diye konuştu.

"Ben onu alabilir miyim" diyen Göçer'e sevgilisi Ömür Gedik, "Gayet mantıklı bir şey getirdi" dedi.

Bir cerrah gözüyle ünlülerin estetik müdahalelerini yorumlayan Göçer zor anlar yaşadı.

Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem'i Meryem Uzerli'nin resmini gören Göçer, "Çok değerlendiremiyorum, fotoğraf parlamış. Estetik yememiş olan tek yeri herhalde göz rengiyse en başarılı kısım orası" dedi.

Küçük Sırlar'ın Ayşegül'ü Merve Boluğur'a ise Göçer, "Tam değerlendirmem gereken yerde Mesut Yar'ın burada laf çok levhası yazılı olduğu için bunu da değerlendiremiyorum" yorumunu yaptı.

Göçer, Beren Saat için, "Beren cidden güzel bir artist, şık, iyi de bir oyuncu, yüzünü de kullanan bir oyuncu. Muhtemelen bir operasyonda geçirmiş olduğunu tahmin etmiyorum. Dediğim gibi çok aşırı makyajdan ve fotoğrafın çok parlak olmasından dolayı çok net değerlendiremiyorum. Böyle bir suratla gelse asla dokunmam, kimseye de dokundurtma derim" şeklinde konuştu.

Ajda Pekkan'ın fotoğrafına ise Göçer, "Herhalde hiç estetik ameliyat yaptırmamıştır diye düşünüyorum" diye esprili bir yorumda bulunarak şöyle devam etti:

"Ajda Hanım'ı ayrı bir yere koymak lazım. O cidden eşine az rastlanır bir insan. O iç enerjisi muhtemelen yüzüne vuruyor, benim bir şey söylememe gerek yok. Yüz güzelliğini bir kenara koyuyorum, hayan olduğum şey yaşam enerjisi, iş disiplini, kendini mesleğine adamışlığı. Orası bıçakla düzeltilebilecek, yapılabilecek bir şey değil."

Deniz Akkaya'nın fotoğrafı için Göçer, "Öyle bir şey ki, sorduğun arkadaşlarımızın hepsi bizim görüştüğümüz kişiler, dostlarımız olduğu için, baktığınız zaman güzel bir şey görüyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Hande Yener'in resmini görünce Göçer'de iltifat yağmuru geldi. "Sahnede bir insan bu kadar çekici, bu kadar karizmatik, bu kadar sahneye yakışır. Türkiye'de daha çok uzun bir kariyeri olduğuna inanıyorum. Sahneye yakışan ve sahneyi çok iyi kullanan dolayısıyla sahnede daha da güzelliği devleşen bir insan olarak görüyorum. Sesini de çok iyi kullanıyor. Onun kategorisinde sesini en iyi kullanan sanatçılardan birisi" yorumunda bulunan Göçer, oyuncu Berna Laçin için ise şunları söyledi:

"Biraz sağ tarafında küçük bir problem yaşıyor gibi görünüyor, sağ burun içeride tıkalı olabilir."

Petek Dinçöz için de Göçer, "Onunla beraber şarkı seslendirdik, orada daha yakından tanıma şansım oldu. Hem kendisi hem ruhu güzel. Estetiğe bir ihtiyacı olduğunu sanmıyorum ama olduysa da gayet mükemmel olmuş" dedi.

Resimler bitince Yar, "Kazasız belasız atlattık" diye konuştu.

Bunun üzerine Göçer, "Öyle bir şey hazırlamışsın ki, ne desem olmuyor. Yapılabilecek en kötü şeyi yapmışsın bana" şeklind ekonuştu.

Yar, "Ömürün fotoğrafını koysaydım ne olacaktı, biterdin" diye sorunca Göçer, "Ömür'e aşığım, daha başka söyleyecek bir şey yok" yanıtını verdi.