Bakan Çağlayan‘dan Esnafa Teşekkür Ziyareti

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Mersin‘in Tarsus ilçesine bağlı Karakütük Köyü‘nde muhtarlarla yemek yedikten sonra, esnaflarla buluştu.

Beraberinde milletvekilleri Ahmet Uzun, Nebi Bozkurt ve Çiğdem Münevver Ökten ile birlikte esnaf ziyareti yapan Bakan Çağlayan‘a partililer de eşlik etti. Esnaflarla tek tek tokalaşan Çağlayan, seçimlerde kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Esnaflarla ayaküstü sohbet eden Çağlayan, sıkıntılarını dile getirmek isteyen vatandaşları dinledi, danışmanlarına not aldırdı.

"Artık hizmet zamanı" diyen Çağlayan, "Bundan sonda sık sık Tarsus‘a gelip, ziyaretlerde bulunacağız. Kentin sıkıntıları ve sorunları çok büyük. Sıkıntılarının çözümü noktasında birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Önümüzde büyük projeler var. Bu projelerin takipçisi olup, biran önce hayata geçmesi için kolları sıvadık. Bu dönem özellikle Sahil Bandı Projesinin bir numaralı takipçisi olacağız. Bu projenin hayata geçmesiyle Tarsus‘ta işsizlik sorununun büyük ölçüde azalacağını düşünüyoruz. Tarsus

gelecek vaat eden bir kent. Hep birlikte çalışıp, hep bir birlikte üretip, her birlikte kazanacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA