Otomobille Çarpışan Servis Minibüsü Evin Duvarını Yıktı: 10 Yaralı

Konya‘da servis minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2‘si ağır 10 kişi yaralandı. Kazada çarpışmanın etkisiyle savrularak bir evin duvarına çarparak yıkan servis minibüsü takla attı.

Kaza, saat 08.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Yediler Mahallesi Kırbaşı Caddesi ile Küfe Caddesi kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ahmet Pınarbaşı idaresindeki 42 FA 494 plakalı bir fabrikaya ait servis minibüsü, Hakan Diken (19) idaresindeki 42 Z 1560 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan minibüs, içerisinde kimsenin bulunmadığı Ömer Ekinci‘ye ait evin duvarına çarptıktan sonra takla atarak devrildi. Kazada evin duvarı yıkılırken, minibüste bulunan sürücü Ahmet

Pınarbaşı ile Hacer Güvercintaşı, Hanife Güvercintaşı (17), Ramazan Sevsarı (22), Dudu Koçak (23), Merve Adıgüzel (18), Mehmet Emin Eken (40), Muhammet Diken ile kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Konya‘da çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Hanife ile Hacer Güvercintaş‘ın hayati tehlikelerinin bulunduğu bildirildi.

Kazaya karışan otomobil sürücüsü Hakan Diken‘in sünnet düğünü hazırlığında olduğu ve tüp almaya gittiği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA