Ak Parti İl Başkanı Köse‘den Yeni Kabine Değerlendirmesi

AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, yeni kabinenin ülkeye hayırlı olmasını dileyerek, "Antalya‘ya bakanlık verilmediği için üzgün değiliz" dedi.

Ak Parti İl Başkanı Köse‘den Yeni Kabine Değerlendirmesi
Adalet ve Kalkınma Partisi Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, 61. Bakanlar Kurulu Listesi‘ni değerlendirdi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında kurulan 61. Hükümetin Bakanlar Kurulu‘nun tüm ülkeye hayırlı olmasını diledi. Güzel bir kabine oluşturulduğunu ifade eden Köse, "Daha önceki kabine gibi bu kabinede başarılı çalışmalara imza atacaktır" dedi.

Antalya‘ya bir bakanlık verilmemesini de değerlendiren Köse, "Başbakanımızın tercihini saygıyla karşılıyoruz. Gereken yapılmış, böyle uygun görülmüştür. En doğru kararın verildiğine inanıyoruz. Antalya‘ya bir bakanlık verilmesi önemli değil, sonuçta bakanlarımızın hepsi bizim bakanımız. Herhangi bir sıkıntı olmaz. Antalya dünyanın ve Türkiye‘nin en önemli şehirlerinden birisidir. Antalya‘dan seçilmeyen bakanlarımızın da bir çok kez ilimize geldiğini biliyoruz. Bakanlarımız yine Antalya‘ya gelecekler ve şehrimizin sorunlarına gereken desteği sağlayacaklardır. Antalya‘ya bakan verilmemesinden dolayı bir üzüntümüz yoktur" diye konuştu.

Kaynak: İHA