Necmettin Erbakan‘ın Adı Sosyal Tesise Verilecek

Şehitkamil Belediye Meclisi Beykent‘te inşaatı tamamlanan sosyal tesise Necmettin Erbakan‘ın, Güvenevler Mahallesi‘nde bulunan bir parka ise İstiklal Madalyası Sahibi Ökkeş Kuranel‘in adının verilmesini oy birliğiyle kabul etti.

Necmettin Erbakan‘ın Adı Sosyal Tesise Verilecek
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu başkanlığında Meclis Salonu‘nda gerçekleşen 2011 yılı temmuz ayı toplantısının 1. birleşiminde toplam 28 madde görüşüldü. Başkan Fadıloğlu, Beykent Mahallesi‘nde inşaatı tamamlanan sosyal tesise Necmettin Erbakan, Güvenevler Mahallesi‘nde bulunan parka ise İstiklal Madalyası Sahibi Ökkeş Kuranel‘in isminin verilmesini oylamaya sundu. Teklif, meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi.

Öte yandan imar plan değişikliği içeren bir madde için imar komisyonuna süre verilirken, 12 madde imar komisyonuna, 4 madde bütçe komisyonuna, 2 madde tarife komisyonuna sevk edildi. 9 madde ise oy çokluğuyla kabul edildi. Gündem dışı 2 madde de gündeme alınarak kabul edildi.

Meclis gündeminde gündem dışı ele alınan bir madde ile Meclis üyelerine yurtdışında belediyecilikle ilgili çalışmaları yerinde görüp incelemek için yurtdışı gezisi düzenlenmesine ve bu gezinin tüm masraflarının belediye bütçesinden karşılanmasına karar verildi.

Kaynak: İHA