Emrah Kaya, Avrupa’Nın En İyi 10 Girişimcisinden Biri

Youtholding kurucularından Emrah Kaya, 2011 Avrupa İş Ödülleri (2011 European Business Awards) dâhilinde Arupa’nın en iyi 10 girişimcisi arasına girdi.

Youtholding kurucularından Emrah Kaya, 2011 Avrupa İş Ödülleri (2011 European Business Awards) dâhilinde Arupa’nın en iyi 10 girişimcisi arasına girdi.

Kaya, 6 Eylül 2011 tarihinde Londra’da bir sunum yapacak; Youtholding’i ve iş süreçlerini jüri ile paylaşacak.

Avrupa’nın en iyi müteşebbisleri arasında yer almanın büyük bir başarı olduğunu vurgulayan Kaya,“Türkiye’de gençlik denilince akla ilk gelen şirketler grubuyuz. 10 senede yakaladığımız bu başarının sırrı; Türkiye gençliğini anlayabilmemiz ve ortaklarımıza ayrı alanlarda yakalayabileceği hedefler ve projeler üretmemizdir. Hedefimiz; ülke dışında da aynı başarıyı yakalamak. Birkaç ay önce Dubai’de açtığımız bölge ofisimizle faaliyetlerimizi Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’ya taşıdık. İstanbul merkezli Youtholding Europe ve Dubai merkezli Youtholding Middle East Africa ile uluslararası arenada en geniş alana hizmet veren gençlik şirketi haline geliyoruz. Türkiye dışında büyüme planlarımızı hayata geçirmeye devam ediyoruz.” dedi.

HSBC, Infosys, RSM International ve İngiltere Ticaret Bakanlığı‘nın Uluslararası Ticareti Geliştirme Kurumu (UKTI) tarafından desteklenen 2011 Avrupa İş Ödülleri kapsamında Ruban D’Honneur 2011 nişanına layık görülen isimler, 22 Kasım 2011’de Barselona’da yapılacak finalde ülkelerini temsil edecek.

2011 Avrupa İş Ödülleri’nde yer alacak şirketlerin belirlendiği ön elemeler sonrasında Youtholding, Türkiye’nin en iyi 25 şirketinden biri olarak seçilmişti. 13 Haziran’da İstanbul Four Seasons Hotel’de yapılan törende Youtholding’in Kurucusu Emrah Kaya, sertifikasını European Business Awards CEO’su Adrian Tripp ve HSBC Türkiye Kurumsal ve İşletme Bankacılığı‘ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Virma Sökmen’in elinden almıştı.