Galatasaray Liverpool'u dize getirdi (gs liverpool maçı) 3-0

Galatasaray Liverpool 3-0 sona erdi. Galatasaray Liverpool 28 Temmuz günü yaptığı maçın skoru Galatasaray 3 Liverpool 0 . Galatasaray 3 Liverpool 0 goller izle. Gs Liverpool 28 temmuz maçtan kareler.Galatasaray Liverpool 3-0 golleri izle

Galatasaray Liverpool'u dize getirdi (gs liverpool maçı) 3-0
Galatasaray Liverpool 3-0 sona erdi. Galatasaray Liverpool 28 Temmuz günü yaptığı maçın skoru Galatasaray 3 Liverpool 0 . Galatasaray 3 Liverpool 0 goller izle. Gs Liverpool 28 temmuz maçtan kareler.Galatasaray Liverpool 3-0 golleri izle İngiltere Premier Lig'in ünlü ekiplerinden Liverpool'u özel maçta ağırlayan Galatasaray, yeni sezon öncesi İstanbul'da ilk kez taraftarının karşısına çıktı.

Avusturya ve Almanya Kampı, yeni sezon Galatasaray, Türk Telekom Arena, taraftarlarının önündeki ilk maçında, İstanbul 3-0 yenerek gösterisi yaptı için hazırlıklar yaparak hazırlandı.

Cim Bom teknik direktörü Fatih Terim, led, dün Inter Milan 0 0-Liverpool maçında yendi ve ardından ligde zaten hazır olduğunu göstermiştir.

Galatasaray Liverpool'u dize getirdi (gs liverpool maçı) 3-0

Galatasaray Liverpool'u dize getirdi (gs liverpool maçı) 3-0

Galatasaray Liverpool'u dize getirdi (gs liverpool maçı) 3-0

GALATASARAY 3 LIVERPOOL 0
MAÇTAN ÇOK ÖZEL FOTOĞRAFLAR (TIKLAYINIZ)


Hazırlık yerine Elmander'in Baros, Sarı-Kırmızılı takım için gol tarafından yapılan bir oyuncunun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermiştir ki, dün ilk 11'de sahaya Galatasaray maçlarında gol sıkıntısı yaşayan. Galatasaray taraftarları büyük destek oyunu çok iyi başlamış, henüz 8 ön Baros, güzel bir vuruş oldu. 2-0: Çek golcü, 40 Ujfalusi'nin rahat yapılan bir takım soyunma odasına göndererek ağ ile, kafa, bu kez topu getirdi. Ikinci yarısında rakibi karşısında Sarı-Kırmızılılar savunma, orta saha ve saldırı, herhangi bir hata yapmadı. Oyunun Galatasaray neden istiyor, Liverpool gol pozisyonu vermedi. Cim Bom, 85. maçı güzel bir tekme Elmander'in dakika, böyle güçlü bir rakip olarak bu kez açık bir sonuç, İstanbul 3-0 yendi.

Galatasaray: 3

Liverpool: 0

Galatasaray: Aykut 6 (dk. 6 Ufuk 46), Ujfalusi 7 (Dk. 89 Semih), Gökhan Zan 6, Servet 6, Hakan Balta 6 (Dk. 66 Çağlar 5), Sabri 8 (Dk. 87 Emre?) Selçuk 7 (Dk. 82 Ceyhun?), Melo" href="https://www.beyazgazete.com/felipe-melo.html">Felipe Melo 7 (Dk. 71 Ayhan 5), Arda 7 (Dk. 86 Culio?), Kazım 5 (66 dk. Elmander 6), Baros 8 (min. 75 Stancu 4)

Liverpool: Doni 4 Kelly 4 (min. 68 Ayala, 4), Kyrgiakos 4, Flanagan 4, Insua 5, Robinson 4 (Dk. 46 Aquilani 5), Poulsen 5 (dk. 82 Coady), Shelvey 4 (min 68 spearing 3), Degen 4 (Dk. 46 Kuyt 5), Cole 5, Carroll 4 (min. 82 Bilgelik?)

Goller: Dk. 8 ve 40 Milan Baros, Min. Elmander 85. Sarı kartlar: Hakan Balta, Shelvey, Degen, spearing.

STAT: Türk Telekom Arena

Hakemler: Hüseyin Göcek 6, Baki Tuncay Akın 6, Erdinç Sezertam 6

Galatasaray taraftarları, şike iddiaları soruşturlmada adı ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye söz. Önce stadyumda maç türbinleri dolduran hayranları, lig sonbahar ve rakipleri için ceza alma tehlikesi ile karşı karşıya,''Fenerbahçe kalmak cluster''cheered.

Galatasaray'a karşı Insua,
Galatasaray Kırmızılar için sahada maç tanıdık bir isim yer aldı, 11 ilk kişi oldu. Sarı-Kırmızılılar Liverpool, geçtiğimiz sezon kiraladığı ve sezon çalar Arjantinli Emiliano Insua, bu kez eski takımına karşı sonunda döndürülen takım, Türk Telekom Arena saha geldi.

'Baros kazanmak istiyorum'

Yeni sezon öncesi 3-0 yenerek Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim Liverpol'u alan kavga sonrasında konuştu.

Sarı ve kırmızı takım teknik direktörü Fatih Terim, toplantı sonrası yaptığı açıklamalarda şunları söyledi: gerkiyor ama izleyici çekmek için uzun bir şekilde karşılamak için güzeldi. Maçtan sonra Inter iyi bir oyun sergiledi. Sonucu çalışma tarafında neler aldı. Bize oyun daha fazla sevindirmiştir.

Terimin bırakarak, takım elbise yorum için haber Galatasaray'ın yıldız golcüsü Milan Baros, "Bu tür birçok raporlar var.. Benim itibar ağzımda sen değil? Sürece. Bu tür haberler sadece doğal. Baros olduğu sürece gol Biz Baros zaten önemli bir oyuncu yapıyor. 'kazanmak için çaba u söyledi. sana bu hedeflere almaya devam edeceğini umuyoruz. koymak için bu performansı devam edeceğini umuyoruz "dedi.

Dönem kabukları

Cim-Bom'un öğretmen, Melo sonra patlak veren kriz transferi "kırılınca yen olduğu anlaşılmaktadır Kol Herkes haddini bilecek" diye ekledi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, çarpıcı ifadeler Liverpool maçından sonra yapılan.

Bazı yöneticiler, transfer Melo bir konuya geldi ve deneyimli bir öğretmen, "Galatasaray bizi herkes için ortak payda ileri sürülen sonra istifa etti.

Galatasaraylılık ahlak kurallarına çizgisinde hareket etmek zorundayız. Bu, bütün iç sorunları var kendimizi beslemek için gerek Galatasaray, en son şey hayatın sormak zarar, herhangi bir sorun varsa, bazı yemek, biz onlara sahip çözmek 15-20 kişi masaya oturmuş olacak, Yönetim Kurulu bir şey yoktur. Yönetim Kurulu masası, bir kaç gazeteci gibi görünüyor oturuyor. bodur sol kol yen dışarı mı, "dedi.

Bu terim, şimdiye kadar başkanın bilgisi olmadan herhangi bir çalışma yapmak değildi ve yöneticileri, "Benim yetki verilir, ben teknik kısmını biliyorum para ile Sonra Melo'nun çarpsınlar, lire, daha pahalı olmasına dikkat çekti. Yalan . Diyelim ki kahramanlık başka, Başkan, bilmiyor mu? Başkan kime talimat verdi. kimdir Ali Dürüst'e it. 2.Başkan. 23 milyon 1,5 A bir adam, bir hakaret yapar. Bu nasıl bir anlayış, "dedi.

Terim, "Ben sadece bir antrenör değilim. Galatasaray Galatasaraylıyım divan üyesi haklara sahiptir. Bu nedenle, herkes haddini bilecek. Kol kola konuştuk. Benim sorunum konuşurken orada almak durumunda aramızda kolayca geri dönmek için herkes, "diye ekledi

Galatasaray, İngiliz ekibi Liverpool Arena ve Türk Telekom maçı 3-0 kazandı oynamak için hazırlar. Ilk kez İstanbul'da yandaşlarını önce yeni sezon öncesi Sarı-Kırmızılılar, bir futbol sergilemek için umut verdi. Cimbom maç 8 dakika, Baros, bir gol önde 1-0 gitti, hızlı başladı. Çek yıldız, sağ ceza sahası Ujfalusi'nin ortaladığı topun gelişine yayınlanan ince voleybolu ağları isabet.

Elmander'den mühtiş füze

Ujfalusi geri Selçuk aşırdı 40'ta kullandığı sağ köşesinde topu. Baros ile bir fark kafa ikiledi: 2-0. Temas Aslan'dı alanında ikinci yarısında. 3-0: aşamasından Elmander, 85, gol, skoru muhteşem bir set oldu. Ujfalusi Cimbom'da yeni transferleri, Melo, Baros, kusursuz, baskılı ve mücadeleci futbol oynamaya, Selçuk ve Elmander hayranları tarafından alkış aldı