Dürüye'nin Güğümleri 48. bölüm özeti ve fragmanı

İpek Tuzcuoğlu'nun başrolünü üstendiği dizi Star TV'de sessiz sedasız bir biçimde yayına verilmişti. Ancak kısa sürede büyük beğeni toplayan dizi reyting sıralamasında da önemli bir yere sahip. İşte yeni bölümde yaşanacaklar

Dürüye'nin Güğümleri 48. bölüm özeti ve fragmanı
Dürüye'nin Güğümleri dizisinin 48. bölüm özeti Star Tv web sitesinde yayınlandıkğı anda sitemizde yer alacaktır.

Dürüye'nin Güğümleri 47. bölüm özeti

Tüm köylü Dürüye'nin ikiz bebeklere hamile olduğunu öğrenmiştir. Duran bebeklerin Zühtü'den olduğunu söyleyemez. Ahali bebeklerin Duran'dan olduğunu zannedince kutlamalara başlar. Duran ahaliyi başından savmak için bebek yapma yarışmasının ikramiyesini dört boğaya çıkarır.

Köyün erkekleri eşlerinin peşine düşer. Bebeklerin varlığını herkesten saklayacağına dair Dürüye'ye söz veren Duran köşeye sıkışmıştır. Zühtü bebeklerin kendisinden olduğunu kuşkusuna kapılır. Hesap sormak için Dürüye'ye gelir. Dürüye, Zühtü'nün ikiz bebeklerini bildiğini öğrenince şok olur. Bundan Duran'ı sorumlu tutar. Çılgına dönmüştür, üstelik kocalarının zulmünden kaçan köyün kadınları da yardım dilemek için Dürüye'ye koşmuştur.

Dürüye köyün kadınlarıyla beraber Duran'ın çiftliğine kapanıp erkeklere karşı direniş başlatır. Güğümler de bu isyanın ortasında kalınca Ümit ve Yaman şaşkına döner. Köyde kadınlar ve erkekler arasında seyrine doyulmayacak komik bir savaş başlar, çünkü erkekler de birlik olup çiftlikteki direnişi kırmak için taarruza geçmiştir.

Komedi dizileri içerisinde ön sıralarda yer alan dizinin izleyici sayısı olarak kanal yönetimini de memnun ettiği gelen bilgiler arasında…