Pazaryeri Projesinde 1.Etap Tamam, 2.Etap Başlıyor

Yeni Pazar Yeri‘nde yürütülen çalışmalarda gelinen noktayı yerinde görmek için pazaryeri inşaatında incelemelerde bulunan Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir‘i daha modern bir yapıya dönüştürmek için çalıştıklarını belirtti ve projenin birinci etabının bittiğini, ikinci etabın başladığını söyledi.

Pazaryeri Projesinde 1.Etap Tamam, 2.Etap Başlıyor
Pazar Yeri inşaatında detaylı bir inceleme yapan ve Pazar Yeri‘nin ilk etap inşaatı olan otopark kısmını tamamladıklarını ifade eden Başkan Bahçeci, "Biz göreve geldiğimiz günden beri yaptığımız her işi vatandaşlarımızla paylaşarak şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile çalışmalarımızı yürütüyoruz. Gördüğünüz gibi projelerin birçoğu gerçekleşti, gerçekleşmeye başlayanlar da mevcut. Bazılarında da proje aşaması biterek ihale noktasına gelindi. Geçtiğimiz gün içerisinde yapımı tamamlanan ve şehirde eksikliği her geçen gün biraz daha hissedilen Hayvan Barınağı, Atık Su Arıtma Tesisi ve hızlı bir şekilde yapımı tamamlanan Katı Atık Depolama Tesisi‘ni dolaştım. Bu projeler gerçekten, Kırşehir için çok önemli yatırımlar. Bundan sonra şehrin genelinde olduğu gibi alt yapı ve üst yapı çalışmaları hız kesmeden devam edecek. Bu çalışmalar sürerken de halkın bize verdiği bu görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz" dedi.

Kapalı Otoparklı Pazar Yeri hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, il merkezindeki otopark ve pazaryeri sıkıntısını sona erdirecek olan projenin çok amaçlı olarak inşa edildiğini kaydederek, Kapalı Otoparklı Pazar Yeri‘nin 6 bin 700 metrekarelik bir alan üzerine kurulacağını söyledi.

Bahçeci, "Kapalı Otoparklı Pazar Yerinin bitmesi ile birlikte şehre, altında otoparkı olan çok amaçlı olarak kullanabilecek bir pazaryerini kazandırmış olacağız. İlk etap inşaatı olan otoparkın yapımı bitti. İkinci etap inşaatı ise hızla devam ediyor. Çalışmaları daha da hızlandırarak modern, kapalı otoparklı pazaryerini bir an önce bitirme gayreti içerisindeyiz. Sosyal tesis ve bölümleriyle yeni pazaryeri Kırşehir‘e yakışır bir nitelikte olacak" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA