Kuşadası‘nda Evlilik Yıldönümü Defilesi

Türk moda dünyasının duayenlerinden Vural Gökçaylı, eşi Meral Gökçaylı ile evliliklerinin 25‘inci yıldönümünü Kuşadası‘nda düzenlenen defiyle kutladı.

Kuşadası‘nda Evlilik Yıldönümü Defilesi
Hanzade Özbaş‘ın ev sahipliğinde Kuşadası Kısmet Otel‘de gerçekleşen defilede, aralarında Özge Ulusoy, Ebru Ürün, Tuğba Karaca, Alona, Ebru Güzel, Bilge Kara, Özge Ulusoy, Tuğçe Sarıkaya, Merve Özkaran, Sinem Sülün ve Zeliha Çal‘ın da bulunduğu ünlü mankenler podyuma çıktı. İş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerini buluşturan defile renkli görüntülere sahne olurken, ünlü mankenler Vural Gökçaylı‘nın siyah, beyaz ve kırmızı ağırlıklı kreasyonunu sergiledi. Şapkaların ve dar kesim eteklerin

önemli bir yer tuttuğu kreasyon beğenildi. Havuz başında gerçekleştirilen defilede mankenler şık kıyafetleri sundu. Defilenin finalinde ise Vural Gökçaylı ve eşi Meral Gökçaylı sahneye çıkarak mankenleri tek tek kutladı. Çiftin evlilik yıldönümü kutlaması, konuklarla birlikte basına kapalı yemekle devam etti.

Defile öncesi bir konuşma yapan Vural Gökçaylı, eşi Meral ile iyi kötü 25 yılı paylaştıklarını belirterek "Kötü günlerimiz de oldu, ama her zaman benim arkamda oldu. Sinirlendiğim zaman sakinleştiren hep eşim oldu. Her başarılı erkeğin arkasında sağlam bir bayan vardır. O sağlam bayan işte Meral Gökçaylı" dedi.

40 yıl önce Kısmet Otel‘in sahibi Hanzade Özbaş ile Paris‘te tanıştığını belirten Gökçaylı, şöyle konuştu: "Bu otelin bizim hayatımızda çok büyük önemi var. 25 yıl önce evlendiğimde de balayımızı burada geçirdik. Her yıl çocuklarımla burada tatil yaptık. Bodrum‘da evim olmasına rağmen Kısmet Otel bizim için çok önemlidir."

Kaynak: İHA