Boşanma Sürecinde Olduğu Karısını Öldürüp İntihar Etti

Ankara’da boşanma sürecinde olduğu eşini çocuklarını gözü önünde öldüren eş, daha sonra intihar etti.

Ankara’da boşanma sürecinde olduğu eşini çocuklarını gözü önünde öldüren eş, daha sonra intihar etti.

Edinilen bilgiye göre ayrı yaşadığı ve sık sık rahatsız ettiği eşi Naile Ekinci’nin iki çocuğu ile birlikte oturduğu Vedat Dolakay Cadde 214 sokak No:25’teki eve gece saat 01:00’dagelen Salih Ekinci, eşinin kapıyı açmaması üzerine giriş katındaki dairenin korkuluklarından tırmanarak eve girdi. Evde bulunan eşini çocuklarını gözü önünde başına kurşun sıkarak öldüren Salih Ekinci, daha sonra evin balkonunda kendi başına kurşun sıkarak intihar ettiği öğrenildi.

Bir mahalle sakini gürültüyle uyandığını belirterek, eve hırsız girdiğini sandığını, daha sonra balkona çıktığında bir şahsın kafasına kurşun sıkarak intihar ettiğini söyledi.

Öte yandan mahallede bulunan gençler de eve hırsız girdiğini düşünerek apartmanın giriş kapısını kırarak binaya girdi. Olay yerine gelen polisler, gençleri sakinleştirerek hadisenin farklı olduğunu söyleyerek gençleri sakinleştirdi.

Olay yerine gelen Nail Ekinci’nin yakınları sinir krizi geçirirken, ölen iki eşin çocuklarını ise komşuları sakinleştirmeye çalıştı. Küçük erkek çocuk ise komşu balkonuna çıkarak yanındakilere neden cenaze arabasının geldiğini sorması üzerine evde bulunanlar küçük çocuğu ikna edip evin içerisine götürdü.