Başkan Bozbey‘den Kayapalı Sanayicilere Destek

Kayapa’ya organize sanayi bölgesi kurmak isteyen Kayapa Sanayici ve İş Adamları Derneği’ne (KSİAD) Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’den tam destek geldi.

Başkan Bozbey‘den Kayapalı Sanayicilere Destek
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Kayapa Kadınlar Yardımlaşma Kalkınma Kültür Derneği ve KSİAD‘ın kahvaltılı sohbet toplantısına katıldı. KSİAD Başkanı Ayhan Kargavuş’un ev sahipliği yaptığı toplantda bölgenin OSB ihtiyacı gündeme getirildi.

KSİAD Başkanı Kargavuş, sanayicilerin üzerinde çok fazla yük olduğunun altını çizerken, “Kayapa Organize Sanayi Bölgesi’nin hayata geçirilmesi halinde kendi bölgemizi kendimizin yönetmesi mümkün olacak. Başkanımız bize büyük destek veriyor. Kayapa‘ya OSB kurulması için çok yakında ihaleye çıkacağız” dedi.

Nilüfer Belediye Başkanı Bozbey, dünyanın pek çok gelişmiş ülkesinde özellikle küçük ve orta ölçekli sanayiciye önemli destekler verildiğini belirterek, “Bütün bu sıkıntıların üstesinden birleşerek gelmek mümkün. OSB’lerin çok fazla artı değeri var, Kayapa’nın da bundan yararlanmasını istiyoruz. Biz Nilüfer Belediyesi olarak ne gerekiyorsa yapacağız” diye konuştu.

Bozbey, Nilüfer Belediyesi bünyesinde kurulan “İş Ofisi”ni de gündeme getirerek, havuzda toplanan başvurulardan geçen yıl yaklaşık 547 kişinin işe yerleştirildiğini bildirdi.

Kaynak: İHA