Akşit Kartepe’Yi Ziyaret Etti

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı ve Aydınspor 1923 yöneticisi Hulisi Akşit Aydınspor 1923’ün Kartepe kampını ziyaret etti.

Akşit Kartepe’Yi Ziyaret Etti
Kamp dönemini değerlendiren Akşit yapıtğı açıklamada takımın kolej havasına büründüğünü, uzun süredir bir arada oynayan bir takım havası yaşandığınısöyledi.

Akşit şunları kaydetti: “Kartepe’de ki hava ve saha şartları kamp yapmaya son derece elverişli. Kamptaki hava da son derece iyi. Futbolcularımız arasında güzel bir arkadaşlık bağı oluşmuş. Takımda kolej takımı gibi bir hava var”

Kartepe’de 8 takımın kamp yaptığını belirten Akşit sözlerine şöyle devam etti: “Spor otoriteleri ile görüşmeler yaptım. Altay’ın eski futbolcusu Yesiç, Giresunspor’un Teknik Direktörü Bahri Kaya gibi isimler bizden övgüyle bahsettiler.8 takımın içinde en iyi takım biz gösteriliyoruz.İnşallah kamptaki bu durumu sahaya da yansıtabiliriz. Umarım birlik beraberlikle Aydınımıza layık bir takım oluruz”

TRANSFER KONUSU

Ligin uzun bir maraton olduğunu kaydeden Akşit, transfer çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Akşit,”Alternatif oyuncular alacağız. Ligin uzun bir maraton ve yoğun tempoda oynandığını düşünürsek alternatifli bir kadro oluşturmak zorundayız.Elimizden geleni yapıyoruz. Transfer konusunda görüşmeler sürüyor. Aydınspor 1923 olarak seçici davranıyoruz. İstediğimiz her futbolcuyu alabilecek güçteyiz” dedi.

AYDINLILAR DESTEK OLMALI

Aydınlıların Aydınspor 1923’e destek olması gerektiğini vurgulayan Akşit, “Aydın’ın nüfusu 188 bin. Herkes 1 TL verse bu takım çok iyi yerlere gelir. Bu miktarı 2 TL olarak telaffuz etmiyorum. 1 TL diyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA